Wide Screen
Image default
Filmek

Patty Jankinsnek már kész tervei vannak a Wonder Woman-folytatásához

Még be sem mutatták az első női szuperhősfilmet, de máris a Wonder Woman második részén agyal a rendező.

Nagyjából egy hónap választ el bennünket, hogy lássuk a Wonder Womant (Gal Gadot) a mozikban, de Jenkins már arról is beszélt, hogy milyen tervei lennének a második részre. Azt tudjuk, hogy a film cselekményei egy rejtett szigeten, Themyscira-n és Londonban futnak majd, de most a rendező elárulta, hogy a folytatásban szívesen elvinné a főszereplőt Amerikába.

A Toronto Sun beszélgetett Patty Jenkins-szel, ahol a rendező kifejtette jövőbeli gondolatait a franchiseról:

Nagyon örülnék neki, ha Wonder Woman ellátogatna Amerikába, és egy olyan szuperhőssé válna, akin felnőtt egy amerikai nemzet. A Wonder Woman 1 arról szól, hogy miként vált azzá, aki. Alig várom, hogy túlugorjunk azon, hogy ki is ő, és készítsünk egy másik nagyszerű képregényfilmet.

Ha a mozik kasszáinál legalább annyira jól fog teljesíteni, mint amennyire a rajongók várják a filmet, akkor egy percig sem kérdéses, hogy a Warner Bros. zöld utat enged a rendezőnek, és láthatjuk a vásznon Diana hercegnő amerikai kalandozását is.

A Wonder Woman hazai bemutatója 2017 június 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Gal Gadot Halle Berryt szeretné Wonder Woman szerelmének

Czanik Gergely

Karl Urban szerint Chris Pine és Chris Hemsworth is visszatér a Star Trek 4-ben

Kévés Bence Mihály

Készül a Suicide Squad folytatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább