a
FőoldalSorozatokÖt videó, amit minden The Walking Dead rajongónak látni kell az új évad premierje előtt

Öt videó, amit minden The Walking Dead rajongónak látni kell az új évad premierje előtt

Már csak hármat kell aludnunk a világsikerű zombis sorozatig, hiszen október 23-án érkezik a The Walking Dead 8. évada.

Ha szeretné feleleveníteni a The Walking Dead korábbi évadjainak eseményeit az új epizódok előtt, akkor ajánlunk öt videót, melyek segíthetnek felkészülni a 8. évadra, és megalapozzák a hangulatot az október 23-án debütáló 100. epizód előtt.

Mutatjuk a legújabb képeket a The Walking Dead sorozatból:

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az elmúlt hét évad legemlékezetesebb pillanatai négy percbe sűrítve. Kilencvenkilenc epizódnyi dráma, izgalom, könny, szenvedés egyetlen videóban. Ha The Walking Dead gyorstalpalóra van szüksége, mert az évadok során valahol elvesztette a fonalat, akkor kattintson ide:

A The Walking Dead színészei és készítői a közös munka során összecsiszolódtak, és mint mondják, egy nagy családdá váltak. A színészek szerint nem túlzás, hogy az egész életüket megváltoztatta a sorozat. Ha szeretné tudni, miként vélekedik Andrew Lincoln, Norman Reedus és a többi szereplő a The Walking Deadről, és mit jelent számukra ez a munka, akkor pillantson a kulisszák mögé ebben a videóban:

Emlékszik még Rickre, amikor felébredt a kórházban? És arra, mikor megpillantotta a parkolóban a zombi kislányt? Akkor még ő maga sem gondolta, hogy mindez csak a kezdet, és brutálisan kemény helyzetekben kell majd vezetőként helytállnia. Rick külsejének változása mindent elárul az elmúlt hét évadról:

A nyílpuskája a védjegyévé vált, igazi kemény fiú, akinek hatalmas szíve van, és mindig bátran kiáll a többiekért. A The Walking Dead fenegyereke az egyik legnépszerűbb karakter a sorozatban. Ebből a videóból kiderül, miért szeretik a rajongók Darylt. És Ön?

Mindezek után készen áll a The Walking Dead 8. évadára, és az október 23-án debütáló 100. epizódra? Íme, egy kis ízelítő, milyen izgalmakra számíthat:

A The Walking Dead 8. évada október 23-tól lesz látható a FOX csatornán.

Forrás: FOX Magyarország

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.