Öt videó, amit minden The Walking Dead rajongónak látni kell az új évad premierje előtt

Már csak hármat kell aludnunk a világsikerű zombis sorozatig, hiszen október 23-án érkezik a The Walking Dead 8. évada.

Már csak hármat kell aludnunk a világsikerű zombis sorozatig, hiszen október 23-án érkezik a The Walking Dead 8. évada.

Ha szeretné feleleveníteni a The Walking Dead korábbi évadjainak eseményeit az új epizódok előtt, akkor ajánlunk öt videót, melyek segíthetnek felkészülni a 8. évadra, és megalapozzák a hangulatot az október 23-án debütáló 100. epizód előtt.

Mutatjuk a legújabb képeket a The Walking Dead sorozatból:

Az elmúlt hét évad legemlékezetesebb pillanatai négy percbe sűrítve. Kilencvenkilenc epizódnyi dráma, izgalom, könny, szenvedés egyetlen videóban. Ha The Walking Dead gyorstalpalóra van szüksége, mert az évadok során valahol elvesztette a fonalat, akkor kattintson ide:

A The Walking Dead színészei és készítői a közös munka során összecsiszolódtak, és mint mondják, egy nagy családdá váltak. A színészek szerint nem túlzás, hogy az egész életüket megváltoztatta a sorozat. Ha szeretné tudni, miként vélekedik Andrew Lincoln, Norman Reedus és a többi szereplő a The Walking Deadről, és mit jelent számukra ez a munka, akkor pillantson a kulisszák mögé ebben a videóban:

Emlékszik még Rickre, amikor felébredt a kórházban? És arra, mikor megpillantotta a parkolóban a zombi kislányt? Akkor még ő maga sem gondolta, hogy mindez csak a kezdet, és brutálisan kemény helyzetekben kell majd vezetőként helytállnia. Rick külsejének változása mindent elárul az elmúlt hét évadról:

A nyílpuskája a védjegyévé vált, igazi kemény fiú, akinek hatalmas szíve van, és mindig bátran kiáll a többiekért. A The Walking Dead fenegyereke az egyik legnépszerűbb karakter a sorozatban. Ebből a videóból kiderül, miért szeretik a rajongók Darylt. És Ön?

Mindezek után készen áll a The Walking Dead 8. évadára, és az október 23-án debütáló 100. epizódra? Íme, egy kis ízelítő, milyen izgalmakra számíthat:

A The Walking Dead 8. évada október 23-tól lesz látható a FOX csatornán.

Forrás: FOX Magyarország

Total
0
Shares
Previous Article

A Bosszúállók 4. lehet Russo testvérek utolsó Marvel-filmje

Next Article

Okostelefont keresel 60 ezer forintig? 5 típus, amit érdemes megnézned!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!