Wide Screen
Image default
Filmek

Oscarra szeretnék jelöltetni a Wonder Womant

A nagy siker után a Wonder Woman lehet az első szuperhősfilm, melyet valaha is a Legjobb film Oscar-díjára jelölnek.

Miután a rajongók és a kritikusok is lelkesedve fogadták az első női képregényfilmet, a Wonder Womant, a Warner Bros. stúdió most azt fontolgatja, hogy Oscarra viszi Patty Jenkins alkotását, ami első lehet a a Legjobb filmek sorában. Soha korábban egy képregényfilmet sem jelöltek még Oscar-díjra.

Talán a nemzetközi piacon bezsebelt 781 millió dollár elég érv arra, hogy az aranyszobrot is behúzza az amazonok hercegnője? A Variety forrásai szerint a stúdió hamarosan hatalmas kampányba fog kezdeni, hogy meggyőzzék az Akadémiát arról, hogy igenis a képregényfilmeknek is van helyük a legrangosabb filmátadón. Köztudott, hogy az Akadémia dolgozói nem lelkesednek ezért a műfajért, de a Warner most szeretné elérni, hogy ez változzon, s a Legjobb film, illetve a Legjobb rendező címre is jelölést kapjon. Eddig egyetlen ilyen filmnek, Christpher Nolantől A Sötét lovagnak sikerült diadalmaskodnia e jeles eseményen.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Íme a lehetséges jelöltek Batgirl szerepére

Czanik Gergely

[FRISSÍTVE] Szombaton jön Az Igazság Ligája új előzetese, addig viszont poszterek és teaserek

Kévés Bence Mihály

Új logót kapott az Igazság ligája

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább