Oscar jelölt színésznő csatlakozhat a Venom film stábjához

Ugyan már eddig is erős a szereplőgárda, a hírek szerint pedig Michelle Williams (A régi város) is egyeztet a csatlakozásról.

Ugyan már eddig is erős a szereplőgárda, a hírek szerint pedig Michelle Williams (A régi város) is egyeztet a csatlakozásról.

A Venom-film megvalósítása már régóta húzódik, de a címszereplő Tom Hardy, illetve a valószínűleg Mészárszéket alakító Riz Ahmed (Zsivány Egyes) mellé a négyszeres Oscar-jelölt Williams csatlakozhat egy fontos szerepben. A Variety forrása szerint a színésznő egy kerületi ügyészt fog alakítani, aki egyben Hardy karakterének szerelme is. Van rá esély, hogy konkrétan Eddie Brock feleségét fogja eljátszani, hiszen a képregényekben is egy ügyvéd a hölgy Eddie felesége, akinek az életét a történetekben a szimbióta veszi el.

Ruben Fleischer rendező hivatalosan is több a szerepre pályázó színésznővel is találkozott a közelmúltban, de végleges választás egyelőre még nincs. Scott Rosenberg (Jumanji) és Jeff Pinkner (A setét torony) jegyzik a forgatókönyvet a várhatóan 2018 Október 5-én mozikba kerülő filmben.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Premierdátumot kapott a Terminator 6., ami eltöröl valamennyi folytatást

Next Article

Rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2.!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!