Nyerj páros belépőt a Terminátor 2 3D exkluzív vetítésére

Legújabb játékunkban páros belépőt nyerhetsz a Terminátor 2 3D exkluzív budapesti hétvégi vetítésére.

Legújabb játékunkban páros belépőt nyerhetsz a Terminátor 2 3D exkluzív budapesti hétvégi vetítésére.

A KULTIK Csepel moziban 2017. szeptember 16-án szombaton este 8 órától tűzi műsorára James Cameron rendezésében készült, minden idők egyik legjobb akciófilmjét, a Terminátor 2 3D-t. A vetítés különlegessége, hogy aki belépőt vásárol a filmre, ajándék Terminátor 2 3D plakátot kap, a jegyet pedig kedvezményes, 1200 Ft-os (plusz 3D szemüveg, amennyiben nem rendelkeznél vele) áron lehet megvásárolni.

A Terminátor 2 3D vetítés előtt a Terminátor első része, a Terminátor – A halálosztó is újra műsoron lesz, délután 6 órától nézheted meg a klasszikus akciófilmet Budapest egyik legnagyobb vásznán. Az előadás ingyenesen tekinthető meg, amennyiben minimum 520 Ft értékben vásárolsz a KULTIK Csepel büféjében. A Terminátor – A halálosztó vetítésre itt lehet helyet foglalni.

Nyerj páros belépőt a Terminátor 2 3D szeptember 16-i vetítésére

Válaszolj helyesen arra a kérdésünkre, hogy “A Terminátor 2 3D története szerint pontosan melyik napra esik az ítélet napja?”, és máris remek eséllyel pályázol az összesen 4 db páros belépő egyikére. [os-widget path=”/whanklee/nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k-terminator-2″ of=”whanklee” comments=”false”]

FONTOS! 

A Terminátor 2 3D játék nyertesei részére a szervezők nem tudnak 3D-s szemüveget és ajándék plakátot biztosítani. A 3D-s szemüveg a moziban megvásárolható. A nyeremény belépőket a szervezők kizárólag a nyertesnek adják át, az átvételekor személyi igazolvány felmutatását kérik.

Terminátor 1 jegyfoglalás ezen a linken.

Terminátor 2 jegyfoglalás ezen a linken.

Total
0
Shares
Previous Article

Shia LaBeouf nem tér vissza az Indiana Jones 5.-ben

Next Article
Star Wars: Episode IX

BRÉKING: Colin Trevorrow otthagyta a Star Wars: Episode IX projektet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!