NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration játék 1. rész

Játssz velünk a Star Wars Celebration találkozóra szóló belépőért egész novemberben, hogy jövő tavasszal ott légy a Star Wars-találkozón!

Játssz velünk a Star Wars Celebration találkozóra szóló belépőért egész novemberben, hogy jövő tavasszal ott légy a Star Wars-találkozón!

Múlt héten már beharangoztuk, hogy egy szerencsés nyertest jövő tavasszal elrepítünk Chicagóba a Star Wars Celebration találkozóra, ahol személyesen találkozhat a franchise nagyjaival, és természetesen az egész utat az oldal állja a szerencsés nyertesnek.

A játék egész novemberben fog tartani, amely során hetente (minden hétfőn este) egy kérdést fogunk feltenni, és ha mind a négy kérdésre jól válaszoltál, akkor december 6-án a Te neved is kihúzhatjuk a kalapból, hogy 2019. áprilisában együtt menjünk az éves Star Wars találkozóra. És most lássuk az első kérdésünket, amire november 11. 23:59 percig tudtok helyes megfejtést küldeni. [os-widget path=”/whanklee/star-wars-celebration-1-r%C3%A9sz” of=”whanklee”]

Ne feledkezzetek meg arról, hogy jövő héten új játékkal jelentkezünk, és csak akkor veszel részt a december 6-ai sorsoláson, ha mind a négy kérdésre helyes megoldást küldtél be. Az Erő legyen veletek!

Total
3
Shares
Previous Article
The Walking Dead

Bejelentettek egy háromrészes The Walking Dead-filmet

Next Article

John Boyega fénykardot ragad a Star Wars: Episode IX részben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!