Image default
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration játék 1. rész

Játssz velünk a Star Wars Celebration találkozóra szóló belépőért egész novemberben, hogy jövő tavasszal ott légy a Star Wars-találkozón!

Múlt héten már beharangoztuk, hogy egy szerencsés nyertest jövő tavasszal elrepítünk Chicagóba a Star Wars Celebration találkozóra, ahol személyesen találkozhat a franchise nagyjaival, és természetesen az egész utat az oldal állja a szerencsés nyertesnek.

A játék egész novemberben fog tartani, amely során hetente (minden hétfőn este) egy kérdést fogunk feltenni, és ha mind a négy kérdésre jól válaszoltál, akkor december 6-án a Te neved is kihúzhatjuk a kalapból, hogy 2019. áprilisában együtt menjünk az éves Star Wars találkozóra. És most lássuk az első kérdésünket, amire november 11. 23:59 percig tudtok helyes megfejtést küldeni.

Ne feledkezzetek meg arról, hogy jövő héten új játékkal jelentkezünk, és csak akkor veszel részt a december 6-ai sorsoláson, ha mind a négy kérdésre helyes megoldást küldtél be. Az Erő legyen veletek!

Még több a témában...

Az ébredő Erő szerkesztője elárult egy s mást Rey víziójáról

Star Wars Hungary

2019-ben ismét lesz Star Wars Celebration!

Kévés Bence Mihály

George Lucas beugrott a The Mandalorian forgatására

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább