NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket adunk a Megjött apuci! 2. premier előtti vetítésére

A UIP-Duna Film jóvoltából családoddal Te is ott lehetsz a Megjött apuci! 2. című film premier előtti bemutatóján jövő hétvégén az egyik budapesti moziban.

A UIP-Duna Film jóvoltából családoddal Te is ott lehetsz a Megjött apuci! 2. című film premier előtti bemutatóján jövő hétvégén az egyik budapesti moziban.

Roppant egyszerű a játék, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolni, s ezzel máris közelebb kerültél ahhoz, hogy családoddal (4 fős jegyek) együtt nézzétek meg a filmet december 3.-án, vasárnap délelőtt 10 órakor az egyik budapesti moziban.

[os-widget path=”/whanklee/nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k-megj%C3%B6tt-apuci-2″ of=”whanklee” comments=”false”]

A jelentkezéseket november 30.-ig 20 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor játszatok, ha valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyétek el a lehetőséget mások elől – sorsolás után az értesítő e-mailre választ kérünk mindenkitől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Megjött apuci! 2. legújabb előzeteséről, akkor most a lap tetején pótolhatod.

 Megjött apuci! 2. országos bemutatója 2017. december 7-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Ben Mendelsohn rosszfiú lehet Doctor Doom

Next Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder forgatta Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!