Wide Screen
Image default
Filmek

[NYCC17] Hivatalos szinopszis és figurák érkeztek a Tűzgyűrű folytatásából

A Diamond Select jóvoltából a hivatalos történettel egy időben az új Jaeger robotok kinézetét is láthatjuk.

A Diamond Select jóvoltából a hivatalos történettel egy időben az új Jaeger robotok kinézetét is láthatjuk.

A Tűzgyűrű: Felkelés (angolul Uprising, a magyar cím még nem végleges) 2018 februárjában debütál majd a mozikban, de már most is sok infót tudunk a filmmel kapcsolatban. A lenti galériában a karakterekbe nyerhetünk bepillantást, egész konkrétan három, a filmben szereplő óriásrobot részletesen kidolgozott akciófiguráját tekinthetjük meg.

Az Első Bracer Phoenix, aki ugyan egy régebbi modell de még mindig bírja az iramot a Mark 6-osokkal. Egy mellkasi örvényágyúval rendelkezik, ami legalább olyan látványos mint amilyen halálos. A következő az immáron Gipsy Danger helyett Gipsy Avenger névre hallgató, Mark 6-os flottát vezető robot, akit John Boyega karaktere irányít majd a film során. Ő “nem csupán csak egy robot, hanem milliók számára a remény jelképe”, így természetesen ő a legismertebb, visszatérő “szereplő”.

Végezetül pedig egy újdonság látható, a narancssárgában pompázó Saber Athena, a legelegánsabb, legügyesebb Jaeger akit valaha is terveztek. Nem mellékes infó az sem, hogy ez a páros pengét forgató hiperakrobatikus robot a leggyorsabb az flottában.

És íme a film hivatalos története:

Az egész világra kiterjedő csata a másvilágról érkező szörnyek és az ember által irányított, elpusztításukra készített szuperrobotok között csak bemelegítés volt a most érkező fenyegetéshez képest.

John Boyega alakítja a lázadó Jake Pentecost-ot, a korábbi ígéretes Jaeger pilótát, akinek legendás édesapja az életét adta, hogy biztosítsa az emberiség győzelmét a szörny Kaijuk ellen. Jake abbahagyta a felkészülést és alvilági bűnözőként tengeti mindennapjait, ám amikor egy minden korábbinál megállíthatatlanabbnak tűnő fenyegetés szabadul el a városokban és térdre kényszeríti a világot, újabb esélyt kap hogy éljen apja örökségével. Mako Mori-val (Rinko Kikuchi) együtt száll harcba, aki a háború árnyékában felnőtt pilóták új generációjának vezetője. Ahogy igazságot keresnek az elhullott bajtársaiknak, az egyetlen reményük az lesz, hogy egyesülnek pusztítás növekvő és globális erőivel szemben.

Jake tehetséges riválisa Lambert (Scott Eastwood) és a 15 éves jaeger-hacker Amara (Cailee Spaeny) hatására csatlakozik a PPDC-hez (Pán Pacifik Védelmi Erők), akik csakhamar a hős utolsó családjának számítanak majd. Időközben a Föld valaha volt legerősebb védelmi erejévé válnak, akik látványos és folyton fokozódó helyzetekben kényszerülnek megvédeni a világot.

A Tűzgyűrű első része felemásan teljesített, hiszen míg Amerikában tulajdonképpen megbukott addig Kínában és a világ sok részén tarolt, de összességében így is a költségek többszörösét hozta vissza. Ti mit vártok a folytatástól, szerintetek meg tudja ismételni az első film sikerét?

Az Entertainment Weekly is bemutatta az új Jaegereket, melyek legerősebb tagját John Boyega és Scott Eastwood vezeti, de ezzel a bejelentések sora még nem ért véget, hiszen vasárnap a New York-i Comic-Conon érkezik az első előzetes.

Még több a témában...

A Skywalker korából többet megtudunk majd Finn háttértörténetéről

Kévés Bence Mihály

John Boyegáé volt a kiszivárgott Skywalker kora-forgatókönyv

Vigh Martin

Mi minden derült ki a Star Wars: Episode IX kiszivárgott képeiről?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat