x
Close


Közelgő események

BREAKING Sorozatok

[NYCC17] Érkezik a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead crossover

A New York-i Comin-Conon megerősítették a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead sorozatok crossoverét.

  • Publishedoktóber 8, 2017

A New York-i Comin-Conon megerősítették a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead sorozatok crossoverét.

Robert Kirkman producer és alkotó, a tegnapi The Walking Dead panelnél árulta el, hogy a jövőben lesznek olyan részek a sorozatban, melyek cselekményei keresztezni fogják a Fear the Walking Dead eseményeit, vagy éppen fordítva. A bejelentéssel mindenkit megleptek, hiszen mindeddig azt hangoztatták, hogy két önálló sorozatként kell tekintenünk rájuk, és nem szeretnék összehozni a főszereplőket, ehhez képest most mégis lesznek közös részek.

Két Walking Dead műsorunk van. Az egyik karakter feltűnik a másik műsorban, de nem nevezem meg, hogy ki, mint ahogy azt sem árulom el, hogy melyik sorozatban tűnik fel.

A producer pontos információkat nem árult el, de ha figyelembe vesszük, hogy a Fear the Walking Dead évek óta küzd a rajongókért, logikus lenne a fő sorozat karaktereivel erősíteni a spin-offot. Nem sokkal a bejelentés után már egy teaser képet is kaptunk, illetve egy sneak peeket Carl Grimesről a 8. évadból. Talán Carl (Chandler Riggs) lesz aki megmenti a Clarkékat?

A The Walking Dead 8. évad bemutatója október 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.