x
Close


Közelgő események

Filmek

Nyártól Atlantában készül a Godzilla: King of Monsters

Hírül adták, hogy idén nyáron kezdik el forgatni a 2014-es Godzilla reboot folytatását Atlantában.

Nyártól Atlantában készül a Godzilla: King of Monsters
  • Publishedfebruár 18, 2017

Hírül adták, hogy idén nyáron kezdik el forgatni a 2014-es Godzilla reboot folytatását Atlantában.

Az elmúlt években Hollywood rögeszméjévé vált, hogy mindenből folytatást és újraélesztést (reboot-ot) kell csinálni, mert ha valamiből nem tudnak előállni egy új résszel, azt a fene megette, s nem jó. Teljesen rossz meglátás. Többször bizonyították ennek ellenkezőjét a bevételi mutatók is. Egy új szériás, alacsony költségvetésű filmből többet képesek kihozni, mint egy legendából.

Gareth Edwards 2014-es reboot-jában visszatért a szörnyek szörnye, Godzilla, ugyanakkor felemás fogadtatásban volt része. Sokkal többet vártunk tőle, de a Legendary Pictures és a Warner Bros. sikerként könyvelte el, így berendelte a második részt. Időközben Edwards rendező nemet mondott a folytatásra, s inkább vakációra ment. Egy időre a stúdió is elnémult, nem hallattak semmit a Godzilla 2-ről, majd bejelentették, hogy Godzilla: King of Monsters néven 2019-ben érkezik, és Michael Dougherty személyében találták meg az új direktort. És már azt is tudjuk, hogy 2017 nyarán, Atlantában kezdik el forgatni a következő részt.

Omega Underground szállította a hírt, miszerint 2017. június 19-én Michael Dougherty székbe ül, hogy vezényelje Godzilla-t, míg a bemutató 2019-ben lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.