Wide Screen
Image default
Filmek

Nyártól Atlantában készül a Godzilla: King of Monsters

Hírül adták, hogy idén nyáron kezdik el forgatni a 2014-es Godzilla reboot folytatását Atlantában.

Az elmúlt években Hollywood rögeszméjévé vált, hogy mindenből folytatást és újraélesztést (reboot-ot) kell csinálni, mert ha valamiből nem tudnak előállni egy új résszel, azt a fene megette, s nem jó. Teljesen rossz meglátás. Többször bizonyították ennek ellenkezőjét a bevételi mutatók is. Egy új szériás, alacsony költségvetésű filmből többet képesek kihozni, mint egy legendából.

Gareth Edwards 2014-es reboot-jában visszatért a szörnyek szörnye, Godzilla, ugyanakkor felemás fogadtatásban volt része. Sokkal többet vártunk tőle, de a Legendary Pictures és a Warner Bros. sikerként könyvelte el, így berendelte a második részt. Időközben Edwards rendező nemet mondott a folytatásra, s inkább vakációra ment. Egy időre a stúdió is elnémult, nem hallattak semmit a Godzilla 2-ről, majd bejelentették, hogy Godzilla: King of Monsters néven 2019-ben érkezik, és Michael Dougherty személyében találták meg az új direktort. És már azt is tudjuk, hogy 2017 nyarán, Atlantában kezdik el forgatni a következő részt.

Omega Underground szállította a hírt, miszerint 2017. június 19-én Michael Dougherty székbe ül, hogy vezényelje Godzilla-t, míg a bemutató 2019-ben lesz.

Még több a témában...

Megvan, hogy mikor ülhetünk be a Wonder Woman folytatására

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Utolsó előzetes a Zsivány Egyeshez, hétfőtől jegyvásárlás

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. stúdió egy horror Aquaman spin-offon dolgozik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon