Wide Screen
Image default
Filmek

Nyáron kezdik forgatni a Wonder Woman 2.-őt

Minden a tervek szerint halad a Wonder Woman folytatás előkészületeinél, és már jövő nyáron foroghat a film.

A Warner Bros. stúdió 2019 decemberére tűzte ki a Wonder Woman 2. bemutatóját, miután megegyeztek az első rész rendezőjével, Patty Jenkins-szel. A történet is a lehető legjobb kezekbe került, hiszen Jenkins a DC elnökével, Geoff Johns-szal és a frissen igazolt Dave Callaham (Feláldozhatók, Godzilla) forgatókönyvíróval közösen ragadnak tollat.

A legújabb hírek szerint már az is eldőlt, hogy mikor kezdik a forgatást. Beszámolók szerint jövő júniusban kezdik a második rész felvételét, melyre hamarosan új szereplők jelentkezését is várják, hiszen a történet a ’80-as években fog játszódni, a Hidegháború idején. Azt egyelőre nem árulták el, hogy Chris Pine színész visszatér-e benne, de amennyire jól működött a kémia a két karakter között, nem lennénk meglepve, ha megtalálnák a módját, hogy miként tudják visszahozni Stevet a halálból.

Még több a témában...

Új képet kaptunk Wonder Woman-ről, miközben megerősítették a főgonoszt is

Kévés Bence Mihály

Tényleg a végső előzetesét is megkapta a Wonder Woman

A Warner Bros. már meg is találta Henry Cavill utódját?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább