Wide Screen
Image default
Filmek

Nincs több halasztás, 2019 februárjában érkezik a Gambit

Channing Tatum főszerepében készülő Gambit szuperhősfilmet 2019. február 14-ére datálta a 20th Centruy Fox.

A sok év halasztás után a stúdió végre bejelentette, hogy mikor mutatják be az X-Men franchise harmadik önálló filmjét, a Gambitot, amit A Karib-tenger kalózai első trilógia rendezője, Gore Verbinski készít, a forgatókönyvet Josh Zetumer írja, a produceri feladatokat pedig Simon Kinberg és Lauren Shuler Donner páros látja el.

Ahogy pár sorral feljebb mi is írtuk, a film már régóta szerepelt a stúdió listáján, de Doug Liman és Rupert Wyatt rendezők menesztése után picit parkolópályára küldték a projektet, és nagyobb hangsúlyt fektettek a Deadpoolnak és a Logan – Farkasnak. Ami igazság szerint nem is baj, mert a legfrissebb hírek szerint a film forgatókönyvét teljesen átírták, hogy a lehető legnagyobb besorolást kapja, azaz R-kategóriás film legyen.

Tatum a napokban azt is elárulta, hogy a Chess munkacím alatt dolgoznak a filmen, ami egy hivatkozás a sakk játék azon lépésére, mikor sakkot adunk a királynak.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, Kamala Khan miért nem szerepel a Marvel Kapitányban

Kévés Bence Mihály

A Disney ezen a néven mutatja be a Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát

Kévés Bence Mihály

Írót kapott a harmadik Star Wars spin-off rész

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább