x
Close


Közelgő események

Filmek

Nick Fury nélkül érkezik a következő két Bosszúállók-film

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy Nick Fury karaktere nem szerepel a Bosszúállók következő két filmjében.

Nick Fury nélkül érkezik a következő két Bosszúállók-film
  • Publishedaugusztus 15, 2017

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy Nick Fury karaktere nem szerepel a Bosszúállók következő két filmjében.

Lehet, hogy Nick Fury hozta létre a Bosszúállók csapatát, de nagyon úgy fest, hogy a hősöknek nélkülözniük kell a csapat atyját, hiszen sem a Végtelen háborúban, sem pedig a Bosszúállók 4.-ben nem kap szerepet Samuel L. Jackson.

Nick Fury a Marvel Moziverzum egyik meghatározó tagja, de valahogy az utóbbi időben nélkülözni kellett, egészen pontosan az Amerika kapitány: A tél katonája óta nyoma veszett, s legközelebb csak a Marvel kapitányban tűnik fel. Ezt korábban a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősített meg egy beszélgetésben, noha a színész állítása szerint még hivatalos megkeresést nem kapott, még a forgatókönyvet sem látta. Minderre úgy derült fény, hogy a Yahoo! elbeszélgetett a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatójával:

Nem írtam alá a szerződést, nem láttam a forgatókönyvet. Másnap beszéltem Brievel [Larson], de nem szólt semmit. Ő az egyetlen személy, akiről tudom, hogy tényleg benne lesz a filmben.

Ezután Jackson arról beszélt, hogy esetleg Ryan Coogler rendező filmjében, a Fekete Párducban felbukkan-e, vagy talán a Végtelen háborúban, de megerősítette, hogy bizony mindkét filmet kihagyja:

Nem voltam benne a szuperhősök vitájában [az Amerika kapitány: Polgárháborúban], nem kapok szerepet a Bosszúállók 3. és 4. részekben. Most forgatják ezeket, de nem hívtak fel. Nem engedték meg, hogy szerepeljek a Fekete Párducban, ami azért is kedves, mert egy fekete Marvel-filmet készítenek, és nem hagyják, hogy Nick Fury szerepeljen benne?

Kissé furcsa, hogy Fury nem vállal szerepet a Bosszúállók: Végtelen háborúban, s annak folytatásában, hiszen ahogy fogalmaztunk korábban is, ő hozta létre a csapatot, most pedig kihagyja az univerzum legnagyobb ütközetét. Csapata vajon képes felvenni majd a harcot Thanos-szal, és az ő gyerekeivel, a Fekete Renddel?

2018. április 26-án kiderül, hiszen ekkor mutatják be hazánkban a Bosszúállók: Végtelen háborút.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.