Nézd meg az új kínai előzetest a Zsivány Egyeshez

Hívójelük Zsivány Egyes, elszántak, Lázadók, és mind utálják a Birodalmat.

Hívójelük Zsivány Egyes, elszántak, Lázadók, és mind utálják a Birodalmat.

Egy héttel a film bemutatója előtt a Disney és a Lucasfilm jobbnak látta, ha megjelentett Kínában egy újabb előzetest az első spin-off Star Wars részhez, a Zsivány Eges: Egy Star Wars történethez.

A LucasFilmtől úton van a soron következő Star Wars film, ami nem mellékesen az első önálló, mellékszálon futó film is lesz, ez a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-off. Nehéz idők járnak a Birodalomban, az Uralkodó mindenkit félelemben tart, kivéve néhány bátor és hős Lázadót, akik összefognak, és egy vakmerő akcióban arra készülnek, hogy ellopják a Halálcsillag tervrajzait. A Lázadók tudtára jut, hogy még nem fejezték be a félelmetes fegyver építését, mely ha elkészül, akkor minden remény szertefoszlik. A Zsivány Egyesben mondhatni hétköznapi emberek fognak össze, és szállnak szembe a Birodalommal, s ezáltal valami nagyobb részévé válnak ők is.

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Új előzetest és poszert kapott A sötét ötven árnyalata

Next Article

FRISSÍTVE! Mellbedobással érkezett meg a Baywatch előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!