Close


Közelgő események

Filmek

Nemzetközi Alien Nap április 26-án! Indulnak az Alien: Covenant jegyelővételek

A rajongók már tűkön ülnek, hogy lássák az Alien: Covenantot a mozikban, melyre már holnaptól megvásárolható a jegy.

Nemzetközi Alien Nap április 26-án! Indulnak az Alien: Covenant jegyelővételek
  • PublishedApril 25, 2017

A rajongók már tűkön ülnek, hogy lássák az Alien: Covenantot a mozikban, melyre már holnaptól megvásárolható a jegy.

Ez a 24 óra az egész világon az Alien körül forog majd: lesz benne interaktív vetélkedő, live stream abból a stúdióból, ahol a legújabb részt forgatták, a plakáttervező verseny eredményhirdetése, egy új VR-tartalom közzététele és még számtalan más meglepetés. Ezen a napon válik az egész világon elérhetővé egy különleges kisfilm, a Prologue: The Crossing is, amelyben fény derül David és Elisabeth Shaw (Michael Fassbender ésNoomi Rapace) sorsának és a Prometheus és az új Alien film, a Covenant kapcsolatának eddig homályban maradt részleteire.

A netes és interaktív örömökből természetesen a hazai Alien-fanok is kivehetik majd a részüket, és lesznek olyan különlegességek, amelyek kifejezetten a magyar rajongókat kényeztetik: számos mozi ezen a napon indítja az Alien: Covenant-ra a jegyelővétel lehetőségét, és a MozICom-on is a film jegyében telik majd a nap – lesznek játékok, érdekességek és letölthető anyagok is. Valamint este 9 órától a Mozi+ csatornán megtekinthető lesz a Prometheus című film is, azoknak akik szívesen felfrissítenék emlékeiket az új film előtt.

 

Az immár mozitörténeti fontosságú LV-426-os bolygó miatt április 26-án ünnepli a világ a Nemzetközi Alien Napot: félelmetesen nagy nap lesz Magyarországon is!

Az események nyomon követhetők a www.AlienUniverse.com-on és a Facebook.com/MozICom-on is!

Forrás: InterCom

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.