x
Close


Közelgő események

Filmek

Mozgó plakátokat kapott a Power Rangers csapata

A hivatalos Twitter fiókon jelentek meg újabb poszterek a főhősökhöz.

Mozgó plakátokat kapott a Power Rangers csapata
  • Publishedoktóber 23, 2016

A hivatalos Twitter fiókon jelentek meg újabb poszterek a főhősökhöz.

A múlt heti előzetes után itt a következő ízelítő a filmből, megmutatják nekünk közelebbi képen is a csapat öt tagját. Ezúttal most mozgó posztereket kaptak a főszereplők. Túl sokat nem láthatunk belőlük, mert csak válltól felfelé látható a Piros, Sárga, Fekete, Kék és Rózsaszín Rangers, de várhatóan hamarosan érkezik majd a csapat poszter is, melyen tetőtől-talpig látható lesz az összes ruha.

Saban Power Rangers-eit öt gimis tini alkotja, akiknek valami rendkívülivé kell válniuk. Megtudták, hogy szeretett kisvárosukkal, Angel Grove-val – és a világgal – valami egészen rendkívüli fog történni. Egy idegen fenyegetés jelent meg, ami arra készül, hogy elpusztítson mindent, ezért a sors kiválasztotta őket. A hőseinknek gyorsan rá kell jönniük, hogy ők az egyetlenek, akik megmenthetik a bolygót. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, össze kell fogniuk, együtt kell legyőzniük a nehézségeket mielőtt még túl késő lenne. Egy csapatban küzdenek majd, akiket csak úgy neveznek, hogy Power Rangers.

Dean Israelite filmje 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba, főszerepekben Dacre Montgomery (The Red Ranger), RJ Cyler (The Blue Ranger), Ludi Lin (The Black Ranger), Becky G. (The Yellow Ranger), Naomi Scott (The Pink Ranger). A szkriptet John Gatins, Ashley Miller gyúrta át a rebootra.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.