x
Filmek

Mit érdemes tudni, mielőtt megnézed a Thor: Ragnarököt?

A Marvel és DC Univerzum összeszedte a legfontosabb dolgokat, amiket feltétlen tudnotok kell a Thor: Ragnarök előtt.

  • Publishednovember 5, 2017

A Marvel és DC Univerzum összeszedte a legfontosabb dolgokat, amiket feltétlen tudnotok kell a Thor: Ragnarök előtt.

November 1-étől már hazánkban is vetítik a Marvel Moziverzum legújabb tagját, a Thor: Ragnarököt, ami a Thor-széria legjobb és legsikeresebb tagja lesz, és hogy miért? Csak pénteken 46 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban, de hogy ne csak az amerikaiakat említsük, a magyarok is megőrülnek érte. De nem árt tudni pár dolgot a filmről, mielőtt beültök rá, és ebben segít nektek a Marvel és DC Univerzum oldalunk. A videót a lap tetején találjátok.

A Box Office adatokból kiderült, hogy a 46 millió dollár elég volt ahhoz, hogy a Marvel Moziverzum bevétele átlépje az 5 millárd dollárt az Egyesült Államokban, és ha ehhez hozzávesszük még a nemzetközi porondon összelapátolt pénzt is, akkor a Marvel Studio bevétele átlépte a 12 milliárd dollárt. A filmtörténetben a Marvel Moziverzum az első olyan franchise, aminek sikerült átlépnie az 5 milliárd dollárt. (A sort a Star Wars franchise folytatja 3,3 milliárd dollárral, őt követi a Harry Potter 2,6 milliárddal és a Batman franchise beleértve valamennyi feldolgozását 2,4 milliárddal.)

Kritikánkat a filmről ITT olvashatjátok.

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.