Miről fog szólni a Han Solo film?

Nagyon keveset tudunk a második spin-off-ról, mindössze annyit, hogy kik lesznek a filmben, és ezzel bezárt.

Nagyon keveset tudunk a második spin-off-ról, mindössze annyit, hogy kik lesznek a filmben, és ezzel bezárt.

Pont hétvégén jelentette be a Disney és LucasFilm, hogy Alden Ehrenreich címszereplő mellet Donald Glover fogja majd játszani a fiatal Lando Calrissian-t a Han Solo: A Star Wars Story filmben. Tudjuk, hogy régi barátokról van szó (mármint Han és Lando), és ketten a galaxis rettegett gazemberei, de vajon mi újjal lehet előállni egy ilyen kalandban? Több oldalon is megjelentek erről szóló cikkek, most a legvalószínűbbeket emeltük ki.

Többen úgy gondolják, hogy a film a Millennium Falcon-ról fog szól. Nem kérdés, hogy alapnak nagyszerű lenne a hajó eredetei is, de ott van még a főszereplő, Han Solo is, akiről jó néhány történet született már a galaxisban, van miből válogatni. Hol itt, hol ott már hallani lehetett történeteket a szereplőkről, de filmes, nagyképernyős változatban még soha sem láthattunk ezekből részeket. Azt is pletykálják, hogy a film körülbelül tíz évvel azelőtt fog játszódni, hogy Han Solo találkozott volna Ben Kenobi-val, és Luke Skywalker-rel a Tattoo-on.

A stúdiók egyelőre hallgatnak, nem árulnak el semmit a Han Solo filmről, minden erejükkel az első spin-off-ra, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet részre koncentrálnak. A Hollywood Reporter egyik írója, Borys Kit azt állítja, hogy ő mégis tudja, miről fog szólni a film. Elmondta, hogy a második mellékszálban azt fogják bemutatni, hogy miként vesztette el Lando Calrissian az Ezeréves sólymot. Az eredeti kánonban, A Birodalom visszavágban erre már volt célzás, találkozásukkor Lando azt kérdezi Han-tól, hogy mit csinált a hajójával. Azóta jelentek meg utalások, hogy Lando egy kártyajátékban, az úgynevezett Sabacc-ban vesztette el a hajót.

Egy másik feltételezés szerint a Han Solo filmben végre láthatjuk az ikonikus Kessel Útvonalat is, amit gyakran lehetett hallani a filmekben. Kessel-ről azt kell tudni, hogy ez egy csempészútvonal, amit a kalózok erőszeretettel használtak, de filmben még eddig nem láttuk. A legutóbbi forrás nem mesélt arról, hogy a Kessel benne lenne a filmben, ez csak erős feltételezés, de azzal a tudattal, hogy a Disney három részt is szeretne Alden Ehrenreich-kel forgatni, talán a második, vagy harmadik részben erre is sor fog kerülni.

A Millennium Falcon-nal először az 1977-es Star Wars: Egy új remény című filmben találkozhattunk. Ha elég szemfüles vagy, és képkockáról képkockára nézed végig a Star Wars: A Sith-ek bosszúját, akkor a csempészek hajói között már feltűnt a Falcon. Valójában megerősítették, hogy ez a hajó Lando és Han hajója volt, s nem egy másik, ami pont úgy nézett ki, mint az Ezeréves Sólyom. Végre többet is megtudhatunk arról a hajóról, ami keresztül kasul átszelte már a galaxist, s a mely 12 parszek alatt teljesítette a Kessel Útvonalat.

Fogadjunk, hogy Te sem vetted észre ezt korábban!

A Zsivány Egyes bemutatójáig egészen biztosak lehetünk abban, hogy sem Alden Ehrenreich-et, sem Donald Glover-t nem láthatjuk Han Solo filmes jelmezben, hiszen a forgatást is csak jövőre kezdik el, a filmet pedig 2018. május 25-én fogják bemutatni.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: A könyvelő

Next Article

Jeremy Irons szerint nyáron kezdik el forgatni a Batman-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!