Mini-dinórobotokkal is találkozhatunk az új Transformers-filmben

Mark Wahlberg elárulta, hogy nem csak visszatérnek, de új dinórobotok is lesznek az ötödik filmben.

Mark Wahlberg elárulta, hogy nem csak visszatérnek, de új dinórobotok is lesznek az ötödik filmben.

Michael Bay továbbra is Londonban dolgozik, is ott vesznek fel több jelenetet is a Transformers: The Last Knight filmhez. A film egyik sztárja, Mark Walhberg Facebook-os videójában árult el részleteket az ötödik Autobot-Álca harcról. Wahlberg megerősítette a videóban, hogy visszatérnek a Transformers: A kihalás korában látott dinórobotok, de kisebb és újabb lények is bemutatkoznak.

A következő szavakkal jellemezte a Transformers: Az utolsó lovag című filmet:

Ez egy menő sztori lesz. Sir Anthony Hopkins is benne lesz, nagyszerű új színészeket kaptunk, sok új robottal, néhány menő új főellenséget, és természetesen új dinórobotokat is. Azt hiszem srácok, hogy meg fogtok őrülni ezekért az új mini-dinórobotokért.

A Paramount Pictures korábban megerősítette, hogy a The Last Knight-ban Mark Wahlberg mellett visszatér még Josh Duhamel (Lennox), Tyrese Gibson ( Epps), Stanley Tucci (Joshua Joyce), valamint új szereplőként tűnik fel Isabela Monor, akinek szerepét még mindig nem tudjuk. További szerepkiosztást kapott Jerrod Carmichael, Laura Haddock, valamint Santiago Cabrera. A történetben találkozhatunk majd Artúr királlyal is, akit Liam Carrigan fog játszani, illetve a legfrissebb hírek szerint Winston Churchill és a nácik is benne lesznek.

Total
0
Shares
Previous Article

Doctor Strange is benne lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Next Article

Az útvesztő 3, Alita, The Predator, mind IMAX-ben érkezik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!