x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Mindenki nagy meglepetésére új előzetest kapott a sokat halasztott Fekete Özvegy-film

A Marvel Studios új előzetest mutatott be a Fekete Özvegy-filmhez.

  • PublishedApril 3, 2021

Néhány hete már kiderült, hogy a Disney nem húzza tovább a Marvel Moziverzum 4. fázis első mozifilmjének bemutatóját, nyáron ilyen vagy olyan formában, de bemutatják. A Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film július 9-én fogják bemutatni egyszerre a mozikban és a Disney+ streamingszolgáltatón.

Annyira elvoltunk ájulva a Disney+ sorozatoktól, és A Sólyom és a Tél Katonája akciódús epizódjaitól, hogy igazság szerint teljesen megfeledkeztünk a mozifilmekről a pandémia alatt. Mindenkit meglepett a Marvel Studios szombat délután, amikor váratlanul előrukkolt egy új Fekete Özvegy előzetessel. A filmből eddig három előzetest láttunk, de a sok csúsztatás miatt és három hónappal a premier előtt ideje volt bekapcsolni a rakétákat.

Az új előzetes a korábban látott (budapesti) jelenetek mellett rengeteg újat is hozott, és a már látott részeket is kibővítették extra jelenetekkel. A címszereplő mellett még több figyelmet kap Kiképző, a film főellensége, ám azt továbbra sem árulták el, hogy ki bújik meg a maszk mögött. Arról is kaptunk jelenetet hogy Ray Winston karaktere, Dreykov milyen kapcsolatban áll Kiképzővel, valójában ő küldi Tasha nyomába a gonoszt, hogy hazavigye a volt KGB-és ügynököt. Egy ponton még Natasha gyerekkorába is bepillantást kapunk. És természetesen egy eszméletlenül látványos harci jelenetet is kaptunk Kiképző és Fekete Özvegy párharcáról.

Rendezte Cate Shortland, a szkriptet Jac Schaeffer és Ned Benson története alapján Eric Pearson írta. A Fekete Özvegy főszerepében Scarlett Johansson, de mások mellett David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Ray Winstone, Olivier Richters és Rachel Weisz lesz látható.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.