x
Filmek

Milyen lesz Thor a Végtelen háborúban?

Taikai Waititi elárulta, hogy Thort milyen külsővel tér vissza a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Milyen lesz Thor a Végtelen háborúban?
  • Publishednovember 5, 2017

Taikai Waititi elárulta, hogy Thort milyen külsővel tér vissza a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

A viharok istene óriási változásokon ment keresztül a Thor: Ragnarökben, és Taika Waititi rendező szerint ezeket az új dolgokat a következő filmben, a Végtelen háborúban is viszontlátjuk.

A Thor: Ragnarök egyik legnagyobb meglepetése az volt, mikor Hela elvette Thor egyik szemét. Azért is ért mindenkit meglepetésként a jelenet, ugyanis a nyáron bemutatott Bosszúállók: Végtelen háborúban Thor mindkét szeme megvolt. Két dolog lehetséges: Thor a Végtelen háborúra visszaszerzi szemét – amit kötve hiszünk -, vagy a Marvel szerette volna titokban tartani a Thor: Ragnarök jelenetét.

Nos, Taika Waititi rendező tisztázta a dolgokat, és elárulta, hogy Thor megtartja a [SPOILER] a Bosszúállók harmadik részére is:A forgatókönyvírása közben alakult ki, hogy mitől fosztjuk meg a karaktert, elveszti pörölyét és mindazokat a dolgokat, amiktől egy megtört karakter képét festi le. A végére egyfajta menekült lesz Thorból.

Jó eséllyel tehát az első hivatalos Bosszúállók: Végtelen háború előzetesben Thort már úgy fogjuk látni, ahogy a Thor: Ragnarök végén. De hogy mikor érkezik a Végtelen háború előzetese? Valószínűleg Az Igazság Ligája vagy a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt fogják bemutatni; előbbi valószínűbb.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.