Michael Peña megerősítette szerepét A Hangya folytatásában

Pár napja még a színész úgy nyilatkozott, hogy nem kapott telefont, most viszont megerősítette, ő is ott lesz A Hangya és Darázsban.

Pár napja még a színész úgy nyilatkozott, hogy nem kapott telefont, most viszont megerősítette, ő is ott lesz A Hangya és Darázsban.

Peña új filmje a Bukós szakasz már a mozikban, így ennek apropóján több szaklap is utolérte a sztárt, ahol új filmjéről kérdezték, de természetesen arra is kíváncsiak voltak az újságírók, hogy a színész folytatja-e a Marvel Filmes Univerzumában. Nos, a LRM-nek adott interjújából kiderült, hogy jött az a bizonyos hívás, és ő is ott lesz jövőre:

A következő filmem az Extinction lesz, amit a Universal-lal közösen csinálunk. És ezután következik A Hangya második része.

Továbbra is kérdéses, hogy milyen formában tér vissza Luis, esetleg az általa vezetett csapatból kik mások térnek még vissza. De ez még a jövő zenéje, azonban érdekesség gyanánt még megemlítjük, hogy a legújabb pletykák szerint Jeremy Renner is ott lesz a filmben, habár ezt sem a stúdió, sem a színész egyelőre nem kommentálta.

A Hangya és Darázs bemutatója 2018. június 29-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

[FRISSÍTVE] Szombaton jön Az Igazság Ligája új előzetese, addig viszont poszterek és teaserek

Next Article
Alien: Covenant

Az Alien: Covenant legújabb poszterén a királynőt is láthatjuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!