Wide Screen
Image default
Filmek

Michael Peña megerősítette szerepét A Hangya folytatásában

Pár napja még a színész úgy nyilatkozott, hogy nem kapott telefont, most viszont megerősítette, ő is ott lesz A Hangya és Darázsban.

Peña új filmje a Bukós szakasz már a mozikban, így ennek apropóján több szaklap is utolérte a sztárt, ahol új filmjéről kérdezték, de természetesen arra is kíváncsiak voltak az újságírók, hogy a színész folytatja-e a Marvel Filmes Univerzumában. Nos, a LRM-nek adott interjújából kiderült, hogy jött az a bizonyos hívás, és ő is ott lesz jövőre:

A következő filmem az Extinction lesz, amit a Universal-lal közösen csinálunk. És ezután következik A Hangya második része.

Továbbra is kérdéses, hogy milyen formában tér vissza Luis, esetleg az általa vezetett csapatból kik mások térnek még vissza. De ez még a jövő zenéje, azonban érdekesség gyanánt még megemlítjük, hogy a legújabb pletykák szerint Jeremy Renner is ott lesz a filmben, habár ezt sem a stúdió, sem a színész egyelőre nem kommentálta.

A Hangya és Darázs bemutatója 2018. június 29-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Végtelen háború után fog játszódni A galaxis őrzői vol. 3.

A 3. fázissal felbomlik a Marvel Moziverzum? Nem lesz 4. fázis?

Kévés Bence Mihály

Egy titokzatos karakter is feltűnt a Fekete Özvegy-film budapesti forgatásán

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább