Wide Screen
Image default
Filmek

Mel Gibson neve megint szóba került a Suicide Squad 2 rendezése kapcsán

Múltkor már írtunk arról, hogy a Warner Bros. nem mást szeretne az Öngyilkos osztag második rész direktoraként, mint Mel Gibson-t.

Nem zörög a haraszt, ha nem rázzák, szokták mondani. Nagyon úgy fest, hogy nem pusztán kitaláció az, hogy Mel Gibson rendezheti a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatását. Egy pár hete lehetett először olvasni arról, hogy esetleg a színész/rendező képregényfilm készítésének adja a fejét, és neki jut a nemes feladat, hogy elkészítse a DC Comics őrült osztagának második részét. Korábban Gibson hivatalosan is megerősítette, hogy találkozott a Warner Bros. stúdióval, de inkább csak „randizgatás” alapon, semmi komoly.

A színész neve mellett több Oscar-díj és -jelölés szerepel már, most legutóbb pedig épp A fegyvertelen katona háborús filmmel szerzett elismerést. Az ET készített egy interjút a rendezővel, és természetesen ahol rákérdeztek arra is, hogy állnak a tárgyalásokkal:

Nem tudom. Pusztán csak találkoztam pár fickóval, hogy átbeszéljük a történet néhány pontját. Nem ütöttük nyélbe semmit sem, jó móka így ötletelgetni. Imádom ezt csinálni. Ha fel tudjuk használni bármely ötletet, már megérte. Meglátjuk.

Nem csak A fegyvertelen katona, hanem az Öngyilkos osztag mozi is aranyszobrot kapott a 2017-es Oscar-díj átadó ünnepségen, méghozzá a legjobb smink kategóriában.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Eredetileg Steppenwolf lett volna a Suicide Squad rosszfiúja

Kévés Bence Mihály

Lassan bekacsint egy következő Hitman

Sinka Tamás

Joker – Batman legnagyobb ellenfelének történelme

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább