a
FőoldalFilmekMegvan a Star Wars 9. rész munkacíme!

Megvan a Star Wars 9. rész munkacíme!

Kiderült, hogy J.J. Abrams rendező milyen névre keresztelte a Skywalker-család kilencedik részét.

Miközben a Star Wars: Az utolsó Jedik sorra dönti a rekordokat a mozikban, addig a Disney és a Lucasfilm már a folytatáson töri a fejét. A napokban derült ki, hogy J.J. Abrams rendező nagy vonalakban már ismertette az új trilógia történetét a Disney vezérigazgatójának, Bob Igernek, most viszont arra is fény derült, hogy milyen címen készül a folytatás.

Az információ a Fantha Trackstől származik, akik korábban a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Los Alamos) és a Star Wars: Az utolsó Jedik (Space Bear) munkacímeit is felfedték. A lap úgy tudja, hogy az Episode IX a Black Diamond nevet kapta a rendezőtől, ami egyben utalás lehet a Carbonado Industries Ltd. nevezetű produkciós cégre, melyet Star Wars-filmek gyártásával bízták meg az Egyesült Királyságban. Egyelőre nem tiszta, hogy mit akar szimbolizálni a munkacím, de azt tudni kell a carbonado ásványról – más néven a Black Diamond -, hogy ez a világon megtalálható legkeményebb gyémánt. Vajon mit akarnak ezzel szimbolizálni?

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.