a
FőoldalFilmekMegvan a második szó is Az utolsó Jedikből

Megvan a második szó is Az utolsó Jedikből

Rian Johnson elárulta, hogy mi a második szó a másfél hét múlva érkező Star Wars: Az utolsó Jedik első párbeszédében. Még 10 nap van a bemutatóig!

Nem sokkal azután, hogy a Jimmy Kimmel Live című talkshowban Rian Johnson rendező elárulta, hogy melyik lesz az első szó, amit hallunk majd a december 14-én érkező Star Wars: Az utolsó Jedikben, most egy frissen készített interjúból megtudtuk, hogy mi követi a “Vagyunk” kifejezést, ami a “We’re” angol kifejezés magyar fordítása.

A Fox 5 munkatársa Kevin McCarthy beszélgetett a rendezővel, akivel Johnson volt olyan kedves és megosztotta, hogy melyik szó követi a korábban elárult bevezetőt:

Nem

2015-ben J.J. Abrams már játszott hasonlót, akkor ő is megsúgta, hogy mivel fog kezdődik Az ébredő Erő. Ott akkor Lor San Tekka-t hallottunk beszélni, miközben átnyújtotta a hiányzó térképrészletet Poe Dameron-nak, ami végül elvezette Reyt Luke Skywalkerhez az Ahch-Tora.

star-wars-hungary

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline