Mégsem tartalmaz stáblistás jelenetet a Logan

Úgy tűnik, hogy tévesek voltak a múltkori hírek, miszerint egy három perces stáblistás jelenettel toldják meg a Logan végét.

Úgy tűnik, hogy tévesek voltak a múltkori hírek, miszerint egy három perces stáblistás jelenettel toldják meg a Logan végét.

Korábban a Collider szellőztette meg azokat a híreket, miszerint a Berlinálén levetített Logan nem volt teljes, és mielőtt a mozikba kerülne a film, ki fogják egészíteni egy film végi jelenettel. Erről nem most először hallunk, hiszen a Marvel univerzumából már bevett szokás, hogy utalásokat láthatunk a következő érkező filmből a záróképsorok között. Az oldal szerkesztői elnézést kértek mindenkitől, hogy tévesen számoltak be a hírről. James Mangold a film rendezője Twitter-en erősítette meg, hogy semmiféle képsorokat nem látunk a stáblista alatt és után:

Kissé szkeptikusan álltunk a hírhez, nem akarunk spoilerezni, részleteteket elárulni a filmből, de a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál bemutatója után magunk sem tudtuk volna elképzelni, hogy még egy jelenetet hozzácsapnak a képregényfilm végéhez. Mindenki számára világossá válik, ha megnézte a filmet, hogy mire gondoltunk itt. Sőt, korábban Hugh Jackman főszereplő is elmondta, hogy a Logan kissé kilép az X-Men univerzumból, önálló részként is lehet értelmezni.

A Logan hazai bemutatója 2017. március 2-án lesz. Kritikánkat ITT olvashatjátok el.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Nézd meg a hivatalos Alien: Covenant bevezetőt!

Next Article

A Han Solo-filmben láthatjuk az első nőnemű droidot a Star Wars franchise-ban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!