x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Meggyilkolták a Narcos sorozat egyik munkatársát

Narcos sorozat egyik helyszínkereső munkatársát holtan találták autójában Mexikóban

Meggyilkolták a Narcos sorozat egyik munkatársát
  • Publishedszeptember 17, 2017

Narcos sorozat egyik helyszínkereső munkatársát holtan találták autójában Mexikóban

A Netflix-en futó Narcos sorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend, jelenleg éppen a negyedik évad előkészítese zajlik, sajnos azonban egy tragédia árnyalja be az előkészületeket. A 37 éves forgatási helyszínek felkutatásával és kiválasztásával megbízott Carlos Muñoz Portalt ugyanis Mexikó egyik legveszélyesebb pontján, Mexikóvárostól 60 kilométerre fekvő területen több golyóval a testében, holtan találták autójában.

Munoz Portal-t, aki többet között a Spectre című James Bond filmben, a Halálos iramban filmekben és a Sicario-ban is közreműködött, e hét hétfőn meggyilkolták egy Temascapala nevű kisvárosban.

A Netflix hivatalos nyilatkozatában megrendülve vett tudomást munkatársuk haláláról és részvétét fejezte ki a családja felé, illetve jelezte, hogy a halálesetet körülvevő körülményekről egyelőre nincs tudomása, hiszen a nyomozás jelenleg is zajlik. Egyelőre nem tudhatjuk, hogy egy elszigetelt esetről van-e szó vagy a szervezetbűnözés csapott-e le, de az előzetes vélemények szerint ez soha nem is fog kiderülni.

A negyedik évadban Escobar-ék a Juarez-kartellel való kapcsolatát mutatnák be az alkotók, de teljesen érthető módon a forgatásra valószínűleg más helyszínt fognak keresni.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.