Wide Screen
Image default
Filmek

Megerősítve, ma érkezik a Transformers: Az utolsó lovag előzetese

A The Wrap számolt be a hírről, miszerint ma érkezik a Transformers 5 első előzetese.

A The Wrap számolt be a hírről, miszerint ma érkezik a Transformers 5 első előzetese.

Michael Bay korábban már elárulta, hogy még idén, valamikor a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet premiere körül fogják leleplezni az ötödik film trailerét, viszont most nagyszerű hírekkel szolgáltak, ugyanis valamikor a nap folyamán elérhetővé válik a film első előzetese.

Függetlenül attól, hogy rajongsz vagy utálod a Transformereket, valamiért a franchise részei mindig kasszasikerek lesznek. Így vagyunk most a Transformers: Az utolsó lovag esetén is, ami talán a korábbi részeknél is összetettebb, titokzatosabb lesz, és már csak órák választanak el bennünket, hogy lássunk is belőle valamit. A forrás arról nem beszélt, hogy az előzetessel érkezik-e hivatalos kép, vagy plot, de mivel estére lejár az embargó, így talán ez is megtörténik. Nagyon reméljük!

A Transformers: Az utolsó lovagban visszatér Mark Wahlberg, aki A kihalás korában mutatkozott be Cade Yeager-ként. Sokáig ment a pletyka, hogy vajon Lennox feltűnik-e a robot filmben, de végül megerősítették Josh Duhamel, illetve Tyrese Gibson (Epps) és Stanley Tucci (Joshua Joyce) szerepét is. Női főszerepben Isabela Monor lesz látható, de hogy mi lesz a feladata, nem ismert. A képsorozat nem teljes, hiszen az Autobot-okat erősíti még Drift, Sqweeks és Crosshairs is, és természetesen Optimus Fővezért sem szabad kihagynunk, hiszen ő lesz az ötödik rész egyik kulcsszereplője, már ha igazak a korábbi hírek. De hogy ne csak a jó oldalt említsük meg, Álca fronton Megatron, Barikád, és Onslaught is láthatjuk majd.

A filmet 2017. június 23-án mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

A járvány alatt Michael Bay egy horrofilmet forgat a világjárványról

Horváth Mihály

KRITIKA: Thor

Kévés Bence Mihály

SOROZATKRITIKA: Westworld S03E01-04

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat