x
Előzetesek

Megérkezett a Wonder Woman második előzetese

Itt van, megérkezett! A Warner Bros. bemutatta a várva várt Wonder Woman film második előzetesét.

  • Publishednovember 3, 2016

Itt van, megérkezett! A Warner Bros. bemutatta a várva várt Wonder Woman film második előzetesét.

Még mielőtt Wonder Woman-né vált volna, csak úgy ismerték a nőt, mint Diana, vagy mint az Amazonok hercegnője. Wonder Woman legyőzhetetlen és egy magasan képzett harcos a DC világában. Egy védett paradicsomként ismert szigeten élt, egészen addig védelmezte a helyet, míg egy amerikai pilóta le nem zuhant a háború alatt. A pilóta elmeséli, hogy háború dúl a világban, Diana ezért úgy dönt, elhagyja otthonát, hogy megállítsa a fenyegetést. Steve Trevor (Chris Pine) pilótával az oldalán vesz részt a harcokban, míg rá nem döbben, hogy milyen erő lakozik benne, és fel nem fedezi valódi sorsát.

A címben szereplő Amazonnőt Gal Gadot fogja majd játszani a vásznon. Lehetett sejteni már reggel, hogy valami őrülten jó trailert kapunk ma, ugyanis a filmstúdió három új plakátot tettek közzé. Nem csalódtunk, mert pokolian jó lett a mostani előzetes! 2013-ban elindult a DC Comics filmes univerzuma az Acélemberrel, idén következett a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, majd a nyári Suicide Squad – Öngyilkos osztag, jövőre követi Diana, mint Csodanő negyedikként, a sort pedig novemberben az Igazság ligájával zárják a DC Univerzumban.

Néhány perccel ezelőtt a stúdió úgy döntött, hogy nem húzza tovább az idegeket, és elérhetővé teszik a második hivatalos trailert a Wonder Womanhez. A filmben a már említett Gal Gadot játssza a főhőst, vele egyébként az idei Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkozhattunk. A továbbiakban Chris Pine (Star Trek: Mindenen túl), Connie Nielsen (Gladiátor), Robin Wright (Blade Runner 2049), Lucy Davis (Haláli hullák hajnala), és Danny Huston (X-Men kezdetek: Farkas) mellékszereplőkkel 2017. június 2-án mutatják be a Patty Jenkins új filmjét, a Wonder Womant a mozikban.

Produceri munkában Zack Snyder, Deborah Snyder, Charles Roven, míg vezető producerként Richart Suckle, Stephen Jones, Wesley Coller, Geoff Johns és Rebecca Rover dolgozott a filmen.

Ti mit gondoltak a Wonder Woman filmről? Nektek mennyire jött be az első, illetve most a második trailer?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.