x
BREAKING Előzetesek

Megérkezett A Karib-tenger kalózai 5. rész előzetese!

Éjjel végre a stúdió bemutatja az első kedvcsinálót a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filmhez.

  • Publishedoktóber 2, 2016

Éjjel végre a stúdió bemutatja az első kedvcsinálót a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filmhez.

Végre, annyi idő után itt az ötödik kalózos kaland! A Disney hivatalosan is bemutatta a Fear the Walking Dead szünetében az AMC kábelcsatornán a legújabb rész első trailerét.

A norvég rendezőpáros Espen Sandberg és Joachim Rønning rendezésében készült filmben természetesen visszatér Johnny Depp – nélküle nem lenne film! -, mint Jack Sparrow Kapitány, Orlando Bloom Will Turner-je, és Barbosa kapitány (Geoffrey Rush). A folytatásban a tengerek rémével, Salazar Kapitánnyal kell majd szembenézniük a főhősöknek, akit az Oscar-díjas Javier Bardem fog alakítani a tengeren. Paul McCarney-t korábban megerősítették, valamint Brenton Thwaites karakteréről, Henry-ről is hallottunk már a Dead Men Tell No Tales film kapcsán,  de ennél többet nem nem árultak el a stúdiónál.

Egy teljesen új kalanddal néz majd szembe kedvenc Kapitányunk, Jack Sparrow. Balszerencsés idők jönnek, rossz irányból fújnak a szelek a tengeren, hiszen Salazar Kapitány, a holt kalózok ura Jack Sparrow Kapitányt szemeli ki magának. Salazar elhatározza, hogy megöli Jack-et, és mindenki mást, aki az Ördög-háromszögből, másik nevén a Bermuda-háromszögből menekülni próbál. Sparrow-nak egyetlen esélye van, hogy túlélje a kalandot, ha előbb találja meg Poszeidón szigonyát, a hatalmas ereklyét, mellyel a tengert uralma alá tudja hajtani.

piratesposter_mini

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.