Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin végleges változat előtti utolsó frissítése

Ez a játék most egy kicsit a nosztalgia faktorunkra is fog építeni.

A KillPixel Games, a 3D Realms és a 1C Entertainment végre kiadta az eredeti Quake motorjával életre keltett dark fantasy-horror FPS, a WRATH: Aeon of Ruin korai hozzáférésű változatának harmadik és egyben utolsó frissítését.

A WRATH: Aeon of Ruin első hub világa tartalmaz egy vadonatúj The Hollow pályát, ami egy ősi fák és elfeledett romok tarkította erdő. Merülj el a régóta romlott erdő szívében, és fedezd fel a misztikus pajzsot megidéző Trinket of Deflection ereklyét.

A Trinket of Deflection aktiválásával, vészhelyzetben visszaverheted az ellenséges lövedékeket, vagy támadásba lendülhetsz golyó-, csont- és vérzáport szabadítva el. De vigyázz a mélyben rád váró új vízi fenyegetéssel, a Lurkerrel.

Ugyan a karanténban töltött év kihívásokat állított eléjük, a KillPixelnek így is sikerült elkészítenie a beígért korai hozzáférés frissítéseit. A WRATH: Aeon of Ruin azonban már 2021 nyarán fog megjelenni és további tartalomfrissítés nem várható.

Ez az utolsó halasztás biztosítja, hogy a teljes játék megjelenjen PC-re és konzolokra három hub világgal, melyek közül a másik kettő is legalább olyan tartalmas, valamint gótikus horrorokkal és halálos mordályokkal teli lesz, mint az első.

A pontos megjelenés egy későbbi időpontban lesz bejelentve, de az már biztos, hogy 2021 nyarán már a kezünkbe foghatjuk majd PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re érkező alkotást.

Total
3
Shares
Previous Article
Amerika Kapitány

Chris Evans így reagált a tegnapi hírre, miszerint Amerika Kapitány visszatér

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Eredetileg nem Chris Evans játszotta volna az idős Amerika Kapitányt a Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!