Még A tél katonájának sem engedték elolvasni a Végtelen háború forgatókönyvét

Sebastian Stan elárulta, hogy a Disney nem adta át a teljes Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvet, csak saját részét kapta kézhez.

Sebastian Stan elárulta, hogy a Disney nem adta át a teljes Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvet, csak saját részét kapta kézhez.

A Marvel Studios legendásan jól tud titkot tartani, és úgy tűnik, hogy nincs ez máshogy a jövő áprilisban érkező Infinity Warral sem, hiszen még maguknak a szereplőknek sem adták át a film forgatókönyvét. A vásznon Skarlát Boszorkányt megszemélyesítő Elizabeth Olsen augusztusban úgy fogalmazott, hogy a stúdió csak pár lapot adott a szkriptből néhány instrukcióval. Sebastian Stan esete még ennél is rosszabb, mert ő még forgatókönyvet sem kapott a forgatásra:

Nem olvastam az utolsó film forgatókönyvét, a sötétben tapogatóztam, de ez mindig is rendben volt A tél katonája számára.

A színész ennek ellenére is úgy gondolja, hogy nem jelentett nagy kihívást az információhiány, mert nagyszerű volt együtt dolgozni Russo testvérekkel, és olyan ez, mint egy nagy család:

Minden a bizalomra épül, ez egy családi rendszer. Ezen a ponton olyan érzés ez, mint az írók és Russoék között, ahol mindenki tudja, hogy mi lesz a következő lépés. Szerintem nagyon jól tudják [Russo testvérek], mire is vagyok képes.

A Disney különös módját választotta a titoktartásnak, hiszem még saját színészeinek sem engednek betekintést az aktuális filmjükbe. Azt már tudjuk, hogy a magyar mozik 2018. április 26-án kezdik adni a Bosszúállók: Végtelen háborút, de hogy mikor érkezik az első valódi előzetes hozzá, arról nem szól a fáma. A D23 Expora és a Comic-Conra kilátogatóknak már részük volt teaserben, ezért bízunk annyira, hogy hamarosan internetre is felkerül az első előzetes.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A Venom-filmbe zsoldosokat keresnek!

Next Article

Két ikonikus bolygót is láthatunk a Han Solo spin-off-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!