Marvel kapitány kihagyja a Bosszúállók: Végtelen háborút

Brie Larson Marvel Moziverzum bemutatkozására még várnunk kell, hiszen a Végtelen háborúban nem látjuk a színésznő karakterét.

Brie Larson Marvel Moziverzum bemutatkozására még várnunk kell, hiszen a Végtelen háborúban nem látjuk a színésznő karakterét.

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezője, Joe Russo erősítette meg a napokban, hogy Brie Larsont nem látjuk majd jövő tavasszal a filmben, ami azt jelenti, hogy Carol Danvers, vagyis Marvel kapitány csak 2019-ben mutatkozik be önálló filmjében.

Múlt héten tartották San Diegoban a Comic-Cont, az idősebb Russo testvér is jelen volt a Bosszúállók csapatával, ami lehetőséget adott a ComicBook.com oldalnak, hogy rákérdezzen Marvel kapitány szerepére a Bosszúállók 3-ban:

Nem lesz benne [Marvel kapitány] a Bosszúállók 3-ban.

Tehát a rajongóknak még 21 hónapjuk van, hogy Brie Larson személyében bemutatkozzon a Marvel egyik legerősebb karaktere, Marvel kapitány. Ugyan a szuperhős nem áll jövőre bosszúállónak, de hétvégén azért azt elárulták a Marveltől, hogy a filmet hamarosan Kaliforniában kezdik forgatni, az 1990-es években fog játszódni, Skrullokkal kell megküzdenie a főhősnek és rendezőpárosa Anna Boden és Ryan Fleck lesz.

A Marvel kapitány bemutatója 2019. március 8-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Durva volt a Trónok harca 2. része!

Next Article

A Végtelen háború rendezője reméli, hogy Thanos lesz az új Darth Vader

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!