x
Close


Közelgő események

Filmek

A Marvel és Netflix közösen jelentette be Sigourney Weaver-t

Eldőlt, az Alien-franchise sztárja is csatlakozott a képregények legnagyobb univerzumához.

A Marvel és Netflix közösen jelentette be Sigourney Weaver-t
  • Publishedoktóber 9, 2016

Eldőlt, az Alien-franchise sztárja is csatlakozott a képregények legnagyobb univerzumához.

Az elmúlt hetekben megőrült az internet, vajon Sigourney Weaver csatlakozik-e az MCU-hoz. Jelentek meg arról is spekulációk, hogy melyik közelgő Marvel-film lehet esélyes a színésznőnek. Mindezt az előzte meg, hogy az egyik interjújában kijelentette, hogy látta az összes Marvel-filmet, de azt nem tudta megválaszolni, hogy miért. Sokan arra számítottak, hogy a Marvel Kapitányban, és Helen Cobb-ként láthatjuk majd Ripley hadnagyot játszó Weaver-t.

El kell hogy szomorítsunk mindenkit, aki arra számított, hogy Brie Larson oldalán tűnik fel a Marvel Studios első olyan filmjében, melyben egy női karakter lesz a főszereplő, a szuperhős. Éjjel a New York-i Comic Con-on közösen, a Marvel és Netflix panelján hivatalosan is bejelentették, hogy Sigourney Weaver csatlakozott hozzájuk, de nem filmben, hanem a jövőre rajtoló The Defenders című sorozatban kapott „gazfickó” szerepet. Karakteréről nem árultak el semmit.

Találgatások sora ezzel nem ért véget, máris azon törik a lelkes rajongók a fejüket, hogy vajon melyik rosszlányt fogja alakítani a sorozatban Weaver. Valljuk be őszintén, picit csalódottak vagyunk, mert jobb szerettük volna egy komolyabb képregény-filmes adaptációban látni a sztárnőt, mint egy sorozatban. Mondjuk ezt úgy, hogy még egy részt sem láttunk a sorozatból. Jó oldalát nézve, legalább ő is a Marvel Univerzum része lett, és a sorozatot az a Netflix szállítja majd, aki eddig nem hibázott, és sikert sikerre halmozott saját készítésű szériáival.

A sorozatot év végén kezdik majd csak felvenni, és a tervek szerint valamikor jövő év őszén, szeptember, október körül érkezik a csatornára. Várjuk a teljes csapatot, és természetesen azt, melyik félelmetes gonoszt játssza Sigourney Weaver a The Defenders-ben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.