x
BREAKING Filmek

Mark Hamill megválaszolta, hogy Luke Skywalker átáll-e a Sötét oldalra

Mark Hamill megválaszolta a rajongók egyik legnagyobb kérdését, hogy Az utolsó Jedikben Skywalker átáll-e a Sötét oldalra.

Mark Hamill megválaszolta, hogy Luke Skywalker átáll-e a Sötét oldalra
  • Publishednovember 6, 2017

Mark Hamill megválaszolta a rajongók egyik legnagyobb kérdését, hogy Az utolsó Jedikben Skywalker átáll-e a Sötét oldalra.

A rajongók az áprilisban látott a Star Wars: Az utolsó Jedik első teasere után azon kezdtek egy spekulálni, hogy Luke (Mark Hamill) miért mondta azt a videóban:

Ideje véget vetni a Jedi Rendnek.

Tényleg pálfordulás következik be, s az eddigi főszereplő a Jedik ellen fordul? Több erre utaló jelet is láttunk, kezdve az októberben bemutatott második előzetessel és az új karakterposzterekkel, amik megint csak arról árulkodtak, hogy bizony nem várt fordulatok következnek az új részben. Mígnem tegnap megszólalt az ügyben érintett színész, aki eloszlatta a karaktere körül megjelent híreszteléseket:

A Star Wars: Az ébredő Erőben Luke elvesztette önbizalmát képességeiben, és hogy jó döntéseket hozzon. Egy megtört jedi, de nem áll át a Sötét oldalra. Ez nem egy gonosz változata a karakternek. De még így is a karakter egy olyan oldalát mutatja, amit soha sem vártam. Kihúzott a komfortzónámból, igazi kihívás volt eljátszanom. Nem hinném, hogy Luke alapvető személyisége megváltozna, kivéve, hogy idősebb lett, és élettapasztalatira hivatkozik, pont úgy, mint ahogy bárki más tenné.

Talán pontot tehetünk az ügy végére, bár ne vegyünk mérget rá. Gondoljunk csak bele, hány olyan nyilatkozata volt Mark Hamillnek, melyben megerősített valamit, majd éppen az ellenkezője következett be. De még az is elképzelhető, hogy ez is csak egy marketingfogás a Disney részéről. Alig több mint egy hónap, és minden kiderül.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.