x
Close


Közelgő események

Játékok

Már több mint 3,5 millió játékossal büszkélkedhet az Outriders

Igazán sikeres lett a Square Enix looter-shooter alkotása.

Már több mint 3,5 millió játékossal büszkélkedhet az Outriders
  • PublishedMay 20, 2021

Az általunk is egészen magasra értékelt, magas oktánszámú lövöldözős szerepjáték, az Outriders első hónapjában (2021. április 1-2021. május 1.) több, mint 3.5 millió játékossal büszkélkedett világszerte. A játékosok és a sajtó elismerésével világszerte jó úton halad, hogy a kiadó következő jelentős sorozatává váljon.

Több, mint 3.5 millió egyedi játékossal, 30+ órányi átlagos játékidővel és rendkívüli mértékű kooperatív együttműködéssel mi és a People Can Fly lenyűgöző csapata izgatott látjuk ezt a sikert” mondta Jon Brooke, a Square Enix External Studios társ stúdió vezetője.

Egy új IP elindítása sosem könnyű és roppant hálásak vagyunk a közösség támogatásáért és visszajelzéséért, amiket továbbra is figyelmesen hallgatunk, hogy biztosítsunk róla mindenkit, hogy elkötelezettek vagyunk az élmény javítása és fokozása mellett az elkövetkező hetekben és hónapokban. Alig várjuk továbbá, hogy a jövőben kiterjesszük az Outriders világát.”

Az Outriders egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős szerepjáték. Miközben az emberiség lassan kivérzik Enoch vad és kegyelmet nem ismerő világának lövészárkaiban, te az egyik utolsó Outridersként, és hihetetlen erővel bíró Alteredként. Utazz be egy ellenséges bolygót, ahol minden arra fejlődött ki, hogy végezzen veled. Válassz a négy különböző kaszt közül, a mély és rugalmas testreszabási lehetőségekkel pedig építsd fel saját játékstílusodhoz illő karaktered, ahogy őrületes és gyönyörű fegyvereket és felszereléseket gyűjtve vetsz be pusztító képességeket. Maradj agresszív, gyilkolj a gyógyuláshoz és nézz szembe ellenfeleiddel egyedül, vagy akár három barátod oldalán kooperatívan, ahogy felfedezed az ismeretlent az epikus sztori kampányban!

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.