Már majdnem kész a Jurassic World: Bukott birodalom előzetese

A rendező Twitteren erősítette meg, hogy már nem kell sokat várnunk a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetesére, napokon belül megérkezik.

A rendező Twitteren erősítette meg, hogy már nem kell sokat várnunk a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetesére, napokon belül megérkezik.

A hét elején még arról írtunk, hogy a Universal a péntek hajnali amerikai futball-meccs nagyszünetében mutatja be J.A. Bayona rendező Jurassic World folytatását, de ezt később cáfolták a stúdiótól, sőt, a kiadott teasert is tiltották az összes közösségi oldalon. Sokan úgy gondolják, hogy a Marvel borzolta fel a kedélyeket a Végtelen háború előzetesével, s ezért inkább elnapolták a Bukott birodalom előzetesét.

Jó hír viszont, hogy tényleg úton van a film első hivatalos előzetese, amiről Bayona egy képet is megosztott tweetben. A kép nem sikerült túl árulkodóra, hiszen csak a megszokott MPAA zöld kezdőképét látjuk, de megjegyzésben hozzátette a rendező: Majdnem ott.

Elképzelhető, hogy már holnap este, vagy magyar idő szerint hétfőn hajnalban befut a várva-várt trailer, hiszen a CBS holnap is közvetít NFL-meccset.

A Jurassic World: Bukott birodalom hazai bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Hivatalos premierdátumot kapott a Hellboy reboot

Next Article
Rian Johnson

Rian Johnson elárulta, hogy mi lesz az első szó Az utolsó Jedikben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!