x
Filmek

Már forog a Godzilla vs. Kong című szörnyháború

Szemfülesek arra lettek figyelmesek, hogy szörnyek zúznak Atlantában, vagyis elkezdték forgatni a Godzilla vs. Kongot.

Már forog a Godzilla vs. Kong című szörnyháború
  • Publisheddecember 23, 2017

Szemfülesek arra lettek figyelmesek, hogy szörnyek zúznak Atlantában, vagyis elkezdték forgatni a Godzilla vs. Kongot.

A stúdió egyelőre nem jelentette be, hogy mikor kezdik forgatni a Godzilla vs. Kong névre keresztelt szörnyfilmet, de többen is arról számoltak be, hogy a stábból több operatőr is megérkezett Atlantába, ahol korábban a 2019-re kitűzött Gozdilla: King of the Monsters filmet is forgatták.

Az Omega Underground lap számolt be elsőként a hírről, hogy a Godzilla vs. Kong operatőrei megérkeztek Atlantába, ahol a következő hónapokban forgatni fogják a filmet. A pletykák szerint a Godzilla: King of the Monsters több karaktere is feltűnik majd a crossoverben, és habár logikusnak tűnne, hogy a Kong: Koponya-sziget szereplői is visszatérjenek a filmbe, de erről szóló hírek mindeddig nem jelentek meg. Talán Godzilla legnagyobb ellenfele nem is Kong lesz a filmben, hanem a Godzilla: King of the Monsters életben maradt szörnyei, és Godzilla a katonaság és Kong segítségével veszi fel a harcot ellenük.

A háború előzményét, a Godzilla: King of the Monsterst már filmre vették, melyen jelenleg a vizuális effektekért felelős csapat dolgozik. A filmet tervek szerint 2019. március 22-én mutatja be a Warner Bros. és a Legendary stúdió, majd ezt követi Adam Wingard rendező crossovere, amit 2020. május 29-ére tűzött ki a két stúdió.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.