Godzilla

Már forog a Godzilla vs. Kong című szörnyháború

Szemfülesek arra lettek figyelmesek, hogy szörnyek zúznak Atlantában, vagyis elkezdték forgatni a Godzilla vs. Kongot.

Szemfülesek arra lettek figyelmesek, hogy szörnyek zúznak Atlantában, vagyis elkezdték forgatni a Godzilla vs. Kongot.

A stúdió egyelőre nem jelentette be, hogy mikor kezdik forgatni a Godzilla vs. Kong névre keresztelt szörnyfilmet, de többen is arról számoltak be, hogy a stábból több operatőr is megérkezett Atlantába, ahol korábban a 2019-re kitűzött Gozdilla: King of the Monsters filmet is forgatták.

Az Omega Underground lap számolt be elsőként a hírről, hogy a Godzilla vs. Kong operatőrei megérkeztek Atlantába, ahol a következő hónapokban forgatni fogják a filmet. A pletykák szerint a Godzilla: King of the Monsters több karaktere is feltűnik majd a crossoverben, és habár logikusnak tűnne, hogy a Kong: Koponya-sziget szereplői is visszatérjenek a filmbe, de erről szóló hírek mindeddig nem jelentek meg. Talán Godzilla legnagyobb ellenfele nem is Kong lesz a filmben, hanem a Godzilla: King of the Monsters életben maradt szörnyei, és Godzilla a katonaság és Kong segítségével veszi fel a harcot ellenük.

A háború előzményét, a Godzilla: King of the Monsterst már filmre vették, melyen jelenleg a vizuális effektekért felelős csapat dolgozik. A filmet tervek szerint 2019. március 22-én mutatja be a Warner Bros. és a Legendary stúdió, majd ezt követi Adam Wingard rendező crossovere, amit 2020. május 29-ére tűzött ki a két stúdió.

Total
0
Shares
Previous Article

Hamarosan érkezik a Solo: Egy Star Wars történet előzetese

Next Article

Ezek a Star Wars: Az utolsó Jedik törölt jelenetei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!