x
Close


Közelgő események

Filmek

Már év vége előtt foroghat a John Wick 3

Megerősítették, hogy tervezés alatt áll a John Wick harmadik része, ami a sikerek után egyáltalán nem meglepő.

Már év vége előtt foroghat a John Wick 3
  • Publishedmájus 26, 2017

Megerősítették, hogy tervezés alatt áll a John Wick harmadik része, ami a sikerek után egyáltalán nem meglepő.

A 2014-es első rész sikere után idén bemutatták a John Wick: 2. felvonás folytatást, amit hollywoodi mércével nézve újfent kis, de legfeljebb közepes költségvetéssel készítettek el, ám ennek ellenére is dollár százezreket hozott a stúdió zsebébe. A mozi tökéletes példája annak, hogy egy jó stábbal és remek történettel bármit el lehet érni. Nem meglepő tehát, hogy olyan híreket hallani, hogy már tervezik a John Wick 3-at is, amit Chad Stahelski meg is erősített, hogy ha minden jól megy, akkor legkorábban év végén, de legkésőbb jövő év elején forgatni kezdik.

A Collider készített interjút a filmrendezővel, aki elmondta, hogy már javában dolgoznak a harmadik részen, és amint megkapja a film forgatókönyvét, kamerák mögé ül.

Az írás közepén tartunk jelenleg. Sokkal gyorsabban ráncba tudjuk szedni a dolgokat. De azt feltételezem, hogy év vége előtt nem, hanem csak jövőre. Jelenleg tervezési igazgatóként veszek részt. Remélhetőleg mindent időben sikerül kidolgoznunk.

A rendező megjegyezte azt is, hogy a következő rész is hű marad az előző részhez, ami valljuk be, igazán jó hír. A John Wick: 2. felvonás már elérhető Digital HD-ban, de június 13-tól DVD-n és Blu-rayen is megvásárolható lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.