Close


Közelgő események

Filmek

Már el is készítették a Venom-film forgatókönyvét

Napokkal korábban jelentették be a spin-off-ot, ehhez képest már kész a szkript is, de rendező továbbra sincs.

Már el is készítették a Venom-film forgatókönyvét
  • PublishedMarch 19, 2017

Napokkal korábban jelentették be a spin-off-ot, ehhez képest már kész a szkript is, de rendező továbbra sincs.

Kissé ellentmondásos hírek jelentek meg az elmúlt napokban. Voltak arról szóló cikkek, hogy már rendezője is van a Pókember spin-off-nak, de arról is lehetett olvasni, hogy továbbra sincs – vagy csak tényleg hivatalosan nem árulták el.

A Sony Pictures mindenkit meglepett azzal a bejelentéssel, mikor a semmiből előrántották a Venom-filmet, hogy 2018. október 5-én érkezik az önálló saját filmje. Venom-mal már korábban is találkozhattunk a vásznon, méghozzá a Pókember 3-ban, viszont Póki ősellensége jövőre visszatér, de Pizsamás nélkül.

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként a hírről, miszerint a filmnek továbbra sincs rendezője, ellenben van két igazán tökös forgatókönyvírója. Voltak arra utaló jelek, hogy esetleg A múmia reboot rendezője, Alex Kurtzman veszi kezébe a csapót, de ez szinte kizárt. Kurtzman még 2013-ban szívesen foglalkozott volna Venom-mal, ötletei és tervei is voltak a gonosszal, ám a Universal Pictures teljesen elcsavarta a direktor fejét az újjáélesztett szörny univerzumával. Egyszóval, nem hagyja ott a Universal-t a Pókember franchise-ért.

Ellenben, ha nincs rendező, akkor van két remek forgatókönyvíród – gondolta a Sony. Megint csak a THR hozta le, hogy Dwayne Johnson szerepében készülő Jumanji reboot írója, Scott Rosenberg és Jeff Pinkner már össze is dobták a történetet. (Az Alien: Covenant írója, Dante Harper vázlatát használták fel.) Továbbá azt is megerősítették, hogy Avi Arad és Matt Tolmach is a fedélzetre lépett, ők lesznek a producerei a filmnek. Érdekesség, hogy Amy Pascal nevét is megemlítették, aki jelenleg a Pókember: Hazatérésen dolgozik.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony-nak nagy tervei vannak Venom-mal, és többről van szó, mint egy egyszerű spin-off-ról, vagy önálló filmről. Saját kis franchise-t szeretne kiépíteni az űrből érkező szörnyhöz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.