Wide Screen
Image default
Filmek

Már egészen biztosan nem készül el a Szex és New York 3.

Még el sem készítették a Szex és New York 3. részét, de már akkor hangos volt tőle a média, mikor bejelentették. És már el sem készítik, de talán jobb is így.

Még el sem készítették a Szex és New York 3. részét, de már akkor hangos volt tőle a média, mikor bejelentették. És már el sem készítik, de talán jobb is így.

A Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) és Samantha (Kim Cattrall) rajongók most ráncolhatják szemöldöküket, mert a főszereplők megerősítették, hogy nem forgatják le a Szex és New York harmadik részét. A hírt előbb Kim Cattrall erősítette meg, miután közösségi falán fakadt ki a The Daily Mail csütörtöki cikkére, ahol azt állították, hogy a színésznőnek követelései voltak, amit végül a stúdió nem kívánt teljesíteni. Cattrall ahogy fogalmazott, sz*rkavarásra ébredt, teljesen kiborult, és próbálta menteni a menthetőt, vagyis cáfolta a pletykákat. Állítása szerint mindössze egyetlen „IGÉNYE” volt, mégpedig, hogy ne készüljön el a harmadik rész.

A Warner Bros. stúdió hat éven keresztül tolta a trilógia harmadik részét, míg végül 2016-ban úgy döntöttek, elkészítik a folytatást, azonban most kénytelenek voltak törölni, még mielőtt a produkció megkezdődött volna. Pedig csak néhány hétre voltunk a forgatástól…

Cattrall bejelentését később a Szex és New York másik sztárja, Sarah Jessica Parker is megerősítette, aki egy interjúban elmondta, hogy

Vége. Már nem forgatjuk le a Szex és New York 3.-at. Volt egy csodálatos, vicces, szívszorító és örömteli, de egy nagyon átgondolt forgatókönyvünk és történetünk. Elkeserítő, hogy nem mesélhetjük el ezt a történetet, de még ennél is szomorúbb, hogy a rajongók várták a filmet.

A nyilatkozat utolsó részével azért vitatkoznánk, mert lehet voltak akik várták, de a többség pokolba kívánta az elkészült két részt, amit a ’90-es évek egyik meghatározó sorozatából filmesítettek meg.

Még több a témában...

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat