Már azt is tudni, hogy miért rúgták ki Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész székéből

Nyomós oka volt, amiért Colin Trevorrownak távoznia kellett a Star Wars: IX. rész éléről.

Nyomós oka volt, amiért Colin Trevorrownak távoznia kellett a Star Wars: IX. rész éléről.

Múlt héten sejthető volt a Lucasfilm bejelentése, melyben kreatív különbségre hivatkozva megváltak a Star Wars 9. rész írójától és rendezőjétől. Valahol tudni lehetett, hogy ez lesz sorsa, hiszen augusztusban a stúdió már egy új forgatókönyvírót kért fel, hogy dolgozza át a film forgatókönyvét.

A legfrissebb hírek szerint Colin Trevorrow menesztésében nagyban közrejátszott a The Book of Henry leszereplése, valamint a rendező túlzottan nagyra nőtt egója, mellyel a stúdió nem tudott mit kezdeni. A pletykák szerint a gondok a Jurassic World forgatásán kezdődtek.

A Jurassic World forgatása alatt túl sok kreatív energiát fordított véleményére, de mivel személyesen Steven Spielberg kérte fel őt, így senki sem merte azt mondani, „ki vagy rúgva”. Miután iszonyú nagy siker lett a Jurassic World, Trevorrow új projektbe fogott, elkészítette a Henry-t, de elviselhetetlenné vált. Egy egoista személy lett, akinek mindenről megvolt a véleménye. Mikor kijöttek a The Book of Henry kritikái, azonnal szárnyra kaptak pletykák, hogy talán Kathy le fogja váltani, mert nem lelkesedtek túlontúl, hogy együtt dolgozhatnak. Nehéz figura, nagyon-nagyon magabiztos. Fogalmazzunk így.

Egy veterán producer úgy nyilatkozott, hogy rendkívül nehéz Kennedyvel együtt dolgozni, hatalmas nyomás van rajtuk, és ha nem egyeznek a vélemények, akkor repülsz. Ennek itta meg levét Josh Trank, aki egy be nem jelentett projekt éléről repült, de hasonló gondok voltak a Zsivány Egyes direktorával, Gareth Edwards-zal, Lord és Miller párossal a Han Solo spin-offnál és az újabb vesztessel Trevorrowval.

Egy személy áll a Csillagok háborúja útjában, és ez Kathleen Kennedy. Ha ellenkezel vele – bármilyen témában -, repülsz. Véged van. Sok fiatal, új rendező jön, „márpedig én ezt csinálom”. Sok közülük – Lord és Miller, Colin Trevorrow – nagyon gyorsan meggazdagodott és azt hiszik mindent megtehetnek, és nem akarják betartani a szabályokat. Márpedig Kathleen Kennedy nem fog ezen rágódni.

Total
0
Shares
Previous Article

Szárnyas fejvadász 2049 jelenet érkezett!

Next Article

Brie Larson elárulta, miért rajong a Marvelért

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!