Wide Screen
Image default
Előzetesek

Magyar előzetest és plakátot kapott A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Megtudtunk, hogy A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja néven kereshetjük jövőre a filmet a mozik műsorkínálatán.

Megtudtunk, hogy A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja néven kereshetjük jövőre a filmet a mozik műsorkínálatán.

A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales eredeti filmcím után meglepő magyar címet választott a forgalmazó, erre azért kevesen fogadtunk volna. Az első előzetesben (magánéleti gondok miatt) sajnos nem tűnt fel Jack Sparrow kapitány, akit Johnny Depp játszik még mindig filmben, viszont a film rettegett kalóza, Salazar (Javier Bardem) és az ő élőhalott legénysége megmutatta magát, mi több, még üzent is a kapitánynak, hogy a halál már a nyomában van. Egyelőre mintha még nem találták volna meg a jó szinkronhangot, mert egy ilyen hírhedt kalóznak, mint Salazarnak picit mélyebb orgánumú hang járna.

A trailerben feltűnik még Henry (Brenton Thwaites), aki talán Will Turner fiát játszhatja majd az új kalandban, melyben visszatér kedvenc Kapitányunk, Jack Sparrow. Balszerencsés idők jönnek, rossz irányból fújnak a szelek a tengeren, hiszen Salazar Kapitány, a holt kalózok ura Jack Sparrow Kapitányt szemeli ki magának. Salazar elhatározza, hogy megöli Jack-et, és mindenki mást, aki az Ördög-háromszögből, másik nevén a Bermuda-háromszögből menekülni próbál. Sparrow-nak egyetlen esélye van, hogy túlélje a kalandot, ha előbb találja meg Poszeidón szigonyát, a hatalmas ereklyét, mellyel a tengert uralma alá tudja hajtani.

A norvég rendezőpáros Espen Sandberg és Joachim Rønning rendezésében készült filmben természetesen visszatér Johnny Depp – nélküle nem lenne film! -, mint Jack Sparrow Kapitány, Orlando Bloom Will Turner-je, és Barbosa kapitány (Geoffrey Rush). A folytatásban a tengerek rémével, Salazar Kapitánnyal kell majd szembenézniük a főhősöknek, akit az Oscar-díjas Javier Bardem fog alakítani a tengeren. Paul McCarney-t korábban megerősítették, valamint Brenton Thwaites karakteréről, Henry-ről is hallottunk már a Dead Men Tell No Tales film kapcsán, de ennél többet nem nem árultak el a stúdiónál.

2017 nyarán hajózik be A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja a mozikba.

poc5_teaser_nagy_mini

Még több a témában...

Amber Heard teljes jogi csapata felállt exférje, Johnny Depp ellen folytatott rágalmazási eljárásban

Kévés Bence Mihály

A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban

Kévés Bence Mihály

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat