Luke Skywalker, mint fedőfiú a Star Wars: Az utolsó Jedik borítóján

Az egyik hazai címlapon jelent meg Luke Skywalker a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amit este Mark Hamill is megosztott falán.

Az egyik hazai címlapon jelent meg Luke Skywalker a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amit este Mark Hamill is megosztott falán.

A nap elején még a Yahoo!-nak köszönhettünk friss képet a decemberben érkező a Star Wars: Az utolsó Jedikhez, amelyen az új trilógia női főszereplője, Rey (Daisy Ridley) volt címlapon. Délután azonban az egyik hazai oldal is megosztotta borítóképét rajta a megmaradt utolsó jedi mesteről, Luke Skywalkerrről (Mark Hamill).

A kép futótűzként terjedt végig az interneten, sorra osztották meg külföldi oldalak a magyar borítóképet, aminek híre a nap végére magához a színészhez is eljutott, aki fogta a Google Translate fordítót, és megpróbálta magyarra fordítani gondolatát – vicces lett a mondat.

Különös, hogy Luke-ot nem abban a szürke talárban látjuk, amiben a Star Wars: Az ébredő Erő végén elbúcsúztunk tőle, hanem talpig sötétben. Sokan emiatt a Sötét oldal erejét sejtik, de hogy mi az igazság, arra decemberig várnunk kell.

Total
0
Shares
Previous Article

A Pókember: Hazatérés írói is maradnak a folytatásra

Next Article

KRITIKA: Az Emoji-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!