Logan

A Logan – Farkast fekete-fehérben is bemutatják a mozikban

James Mangold rendező megerősítette, hogy a korábbi pletykák után érkezik kedvenc mutánsunk old school kivitelben, fekete-fehérben is.

James Mangold rendező megerősítette, hogy a korábbi pletykák után érkezik kedvenc mutánsunk old school kivitelben, fekete-fehérben is.

A hónap elején lehetett hallani arról, hogy esetleg Hugh Jackman utolsó Farkas-filmjét, a Logan – Farkast nem csak színesben, hanem fekete-fehérben is megnézhetjük majd a lemezes kiadásban, de most úgy tűnik, hogy Mangold rendező még ezen is túllőtt, s újra bemutatják a filmet a mozikban.

A nagyszerű mozis szereplés után jövő hónapban Farkas visszatér az amerikai mozikba, de ezúttal picit máshogy, hiszen igazi old school kivitelben láthatjuk Jackman utolsó menetelését. A rendező a minap árulta el, hogy kritikusok és rajongók legnagyobb örömére május 16-án az említett különleges kiadásban fogják bemutatni a filmet.

Pontos időpontot egyelőre nem tudni, hogy mikortól vásárolhatjuk meg a filmet, de pletykák szerint május 23-án fog megjelenni Blu-rayen 4K-ban és DVD-n, mindkét változat tartalmazni fogja a különleges kiadást is.

A Logan – Farkas kritikánk olvasásához kattints az alábbi linkre.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Alien: Covenant

Eddig nem látott képen az Alien: Covenant főszereplője

Next Article

Patty Jankinsnek már kész tervei vannak a Wonder Woman-folytatásához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!