x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Leleplezték a Han Solo spin-off címét?

Hiába Han Solo a Star Wars franchise legmenőbb alakja, önálló filmjének nem lesz annyira klassz címe. A bejelentés óta így hivatkoztunk a spin-offra.

Leleplezték a Han Solo spin-off címét?
  • Publishedaugusztus 23, 2017

Hiába Han Solo a Star Wars franchise legmenőbb alakja, önálló filmjének nem lesz annyira klassz címe. A bejelentés óta így hivatkoztunk a spin-offra.

Tényleg már megkaptuk volna a Han Solo mozi végleges címét? Ha hihetünk a legújabb hivatalos LEGO katalógusnak, akkor mindenképpen, sőt valószínűleg mindenki számára ismerős lehet aki követi a Star Wars film- és regényfolyamot a kezdetektől fogva. Nem számíthatunk igazi meglepetésre, de abban még bízhatunk, hogy Ron Howard rendező észhez tér és változtat. Jelenleg úgy tűnik, hogy hivatalos címnek tekinthetjük azt, amit a Disney és a Lucasfilm már korábban közzétett.

A közösségi médiában való fogadtatása (és a cím sematikája) alapján a Han Solo-film nem az lesz, amit a Csillagok Háborúja univerzum ilyen komoly szereplőjétől elvárnak a hűséges rajongók. A kezdeti lelkesedése csökkenni látszik, ebben pedig a produkció közepén eltávolított rendező(k) ténye sem segített. Ron Howard rendező bekapcsolódott a projektbe, ami bizakodásra adhat okot, és próbálta megfordítani a közhangulatot több-kevesebb sikerrel, de egyelőre úgy tűnik nem tud senki Harrison Ford ikonikus karakterének örökébe lépni. Alden Ehrenreich címszereplőnek még nagyon sokat kell dolgoznia, hogy megfelelően játszhassa el mindenki kedvenc űrkalózát és csempészét.

Alakítását Jim Carrey legendás Ace Ventura-jához hasonlítják, többek között ez vezetett végül Phil Lord és Chris Miller száműzéséhez is. A produkció megítélése jelentősen ingadozik, nemrég tudhattuk meg például azt is, hogy a film Michael K. Williams által megformált félig ember, félig állat főgonoszát végül kiírták a végső verzióból. Akármi is hullik ki a rostán az már egészen biztosan kijelenthető, hogy néhány igazán értékes gyöngyszemet rejthet majd magában az a bizonyos kivágott jeleneteket tartalmazó széf.

De hogy mi a Han Solo-film (egyelőre munka)címe? Nem csak szimplán „Solo”, ahogy azt sokan sejtették, hanem ha hihetünk a pletykáknak a Zsivány Egyesnél már jól bevált sémát használva, egy Han Solo: Egy Star Wars történetként találkozhatunk vele. Ez talán nem meglepő, hiszen az emberek egyébként is így kezdtek hivatkozni rá, a gyártók pedig talán joggal tarthatnak a Holnap határához hasonló időközben címváltoztatás okozta buktatóktól.

A történetről egyelőre nem sokat tudunk hivatalos szinopszis híján, illetve a már említett főgonosz kiválása kapcsán és Ron Howard irányításával valószínűleg teljesen új alapokra helyeződik majd az eddigi sztori. Erről vélhetően sokkal többet a Star Wars: Az utolsó Jedik debütálásáig nem sokat fogunk megtudni. Mindenesetre az eddigi források és a LEGO magazinban lévő grafika alapján is véglegesnek tekinthetjük a címet, hacsak Ron Howard nem változtat ezen is. Ti mit gondoltok erről?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.