Wide Screen
Image default
Előzetesek

Láttad már a felnőtteknek szóló Alien: Covenant előzetest?

A hétvégén debütált interneten Ridley Scott új Alien-filmjének felnőtteknek szóló változata. Ne számítsatok új jelenetekre!

Először is, ha most azt vártad, hogy egy merőben új képsorokkal teletűzdelt harmadik, vagy második és fél előzetest láthatsz a Prometheus folytatásából, akkor nagyon csalódott leszel. Scott korábban elmondta már párszor, hogy az új Alien inkább kap majd R-besorolást – ezt a második előzetes alá is támasztott -, amire a trailer elnevezése, a red band is utal most. Végre nem egy Pegi-13-as kategóriába besorolt Alien-filmet látunk.

A film története:

A Covenant hajó legénysége, vagy ha jobban tetszik, akkor egy csapat telepes útnak indult a galaxis külső peremére, hogy felfedezzenek egy új planétát, amiről eleinte azt hitték, hogy maga lesz a Paradicsom, ám az érkezésük után rádöbbennek, hogy szörnyű körülmények uralkodnak a bolygón, sötét, és nagy veszélyeket tartogat. Elkezdődik a harc az életért.

Az Alien: Covenant szereplői: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England és Benjamin Rigby.

Scott új filmjét eredetileg augusztusban mutatták volna be, de a rendező rohamtempója miatt hónapokkal előrébb, május 19-re hozták a premiert.

Még több a témában...

A Comcast visszalépett, a Disney már markában érzi a Foxot

Kévés Bence Mihály

TV Spotot kapott a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres film

Kévés Bence Mihály

2017 elején kezdik felvenni a Deadpool 2-őt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább