a
FőoldalKritikákKRITIKA: Fear the Walking Dead S02E06

KRITIKA: Fear the Walking Dead S02E06

Túl vagyunk a Travis és Alicia megmentésén, irány a jobb élet. Mexikóban várja a csapatot az áhított boldogság és Paradicsom. Ők még tényleg ebben a tudatban élnek.

A határnál komoly fennakadásba ütköznek, nem akarják átengedni őket a határon. A mexikói határőrök rájönnek, hogy egy ilyen hajó túl nagy két személy számára. Biztos, rejtegetnek embereket a fedélzeten. Szeretnék átvizsgálni, de ekkor dulakodás tör ki az Abigail fedélzetén. A partiőrség lövöldözésbe kezd, de Travisék átjutnak rajtuk.

A parton Thomast kezdik keresni, de a nagy bolyongás közben egy „horda” rájuk támad.  Ez az első olyan jelenet, ahol mindenkit harcban láthatunk. Aliciát megtámadják, földre kényszerítik és Christ hívja segítségül. A fiú teljesen bekattan, csak áll és nézi, várja, hogy Alicia meghaljon. Ez a srác az ölésre és halálra gerjed. Botrányos karakter Chris, felrobbanok tőle, annyira idegesítő. És ez még csak a kezdet!

Chris megfenyegeti Aliciát, ha bárkinek is elmondja, hogy mi történt, baja esik. Nem mondja ki nyíltan, hogy megöli, de az előbbi tettekből erre lehet következni. Alicia először csak magában őrlődik rajta, de Madison észre veszi lányán, hogy valami bántja. A lány elmeséli a teljes történetet anyjának, aki azonnal Travishez rohan. Travis nem tudja elhinni, hogy a fia ilyet tenne, kételkedik Madison szavában, ezért fia társaságát keresi inkább.

Nick közben közelebb kerül a ház gondnoknőjéhez. Megtudja, kifigyeli, hogy a birtoknak van egy rejtett helye, ahol zombik tanyáznak, és még etetik őket. Nick rájön, hogy azok az emberek sokat jelenthetnek a nőnek, ezért nem képes megölni őket, inkább bezárta őket.

Chris nem tud apja mellett megülni. Az éj közepén Madison és Alicia ágya mellé lép. Időközben Alicia felébred, s látja, hogy Chris kezében egy kés van – jobb bele sem gondolni, hogy mit akart tenni a mostoha testvérével és Madisonnal. Chrisnek teljesen elmentek otthonról, idegölő, hogy senki sem látja a fiú gondját. A folytatásban csak további gondokat okoz a srác, de meddig csinálhatja még ez?

4.9

Cselekmények

3.5/10

Megvalósítás

6.7/10

Karakterek

4.5/10

PRO

  • Új helyszín
  • Nick a kezdetekhez való változása

KONTRA

  • Chris szadista hajlama
  • Még mindig hisznek a jóban
  • Érdekes új karakterek
Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.