a
FőoldalSorozatokKRITIKA: Fear the Walking Dead S02E04

KRITIKA: Fear the Walking Dead S02E04

Folytatódik a poszt-apokaliptikus sorozat spinoffjának a vesszőfutása. A mellékág nagy lelkesedéssel indult a tavalyi évben, azonban az idei második évad picit hiányérzetet kelt bennem.

Az új FearTWD epizódokban sok a felesleges rész, és csak időhúzás megy. Megéri ez, mert ha tovább folytatják, akkor a nézők elpártolnak.

Végre kaptunk egy ütős részt a második évadból, aminek van cselekménye. Én most úgy zártam be a lejátszót, hogy alig várom a folytatást, mert meseszerű lett a legutóbbi rész.

fear-walking-dead

Van megoldás?

A harmadik rész eleje kuszán indult, de ezt megszokhattuk már a The Walking Dead rendezőitől. Szeretik keverni a tér-idő eseményeit, vagy olyan anomáliákat csinálnak, hogy el kell telnie pár résznek, hogy választ kapjunk a kérdésekre.

Az első képkockákból kiderül, hogy Nick már nincs az Abigail fedélzetén, a tengeren vergődik és próbál kijutni a szárazföldre. Itt akkor még érthetetlen volt, hogyan került ide, de a rész végére közeledve jöttek a válaszok. Nick találkozik a parton egy segítővel is, akivel közösen szeretnének Mexikóba eljutni. Azt is megtudjuk, hogy milyen kapcsolatban áll a rejtélyes idegen és Strand. Mért pont Mexikóba kell menni, ott mivel jobb? Választ kapunk minden feltett kérdésre, hogy mit jelent Strandnek Mexikó. Érdekes fordulatok következnek a soron következő részekben.

feartwh-nick

Ne, ne, ne!!! Ne lőj le kérlek!

De az igazán nagy bajt nem Nick okozza most, hanem Alicia korábbi rádiózása. Világ vége feeling van a sorozatban, de Alicia a második részben hősködni szeretett volna. Ebben és a The Walking Deadben sem tudják megtanulni a főszereplők, hogy eljött a pusztulás, nem tudnak mindenkit megmenteni, különben maguk is odavesznek. Alicia egy rejtélyes rádióhívást fogadott, melyben a segítséget kérnek. Egyéni hősködés vette kezdetét, Alicia segítőkészen megadja útirányukat és gazdagon leírja hajójukat is.

feartwh

Ki lehet a rejtélyes idegen?

Strand itt észnél volt, azonnal számon kérte a lányt a tetteiért, de már a válaszra nem maradt ideje, mert a radaron feltűnt egy gyorsan közeledő motorcsónak. Vajon a rejtélyes fiatalok lehettek azok? Kiderül ebben a részben, hogy Nick miért kóborolt el a többiektől, ki küldte el őt. Majdnem mindenre választ kaptok a legfrissebb Fear the Walking Dead részben.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.