Wide Screen
Image default
Filmek

A következő Transformers spin-off az ókori Rómában játszódik majd?

Róma, ókor és transformerek hármasa? Igen, jöhet azonnal! Végre visszatérünk abba a korba, amiről a legtöbb Transformers történet született.

Nemsokára érkezik az ötödik Transformers-film tíz év alatt, és az összeset Michael Bay rendezte. És nem mellesleg mind nagyot kaszált a pénztáraknál, így nem mostanában fogják abbahagyni a gyártásukat. Sőt, úgy fest most indulnak csak be igazán!

A Paramount a Transformers filmes univerzumot spin-off filmekkel bővíti, és az Empire Magazine egyik új írása érdekes hírekről számol be. Úgy tűnik, hogy az egyik mellékszál helyszíne az ókori Róma lesz, szóval lehet hogy Optimus Prime egy gladiátor arénában fog zúzni. Nemrégiben Michael Bay azt nyilatkozta, hogy legalább 14 filmnyi ötletük van, és ezek szerint az egyik a római történet.

Mostanáig a Transformers filmek 3,77 milliárd dollárt hoztak a konyhára a stúdiónak, és a hamarosan érkező Transformers: Az utolsó lovag megpróbálja majd növelni ezt az összeget.

Még több a témában...

Sir Anthony Hopkins is feltűnik a Transformers 5-ben

Kévés Bence Mihály

Bumblebee után Optimus Fővezér is szólófilmet kaphat

Kévés Bence Mihály

Kedden érkezik a Bumblebee első trailere!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább